Meghan Markle, înşelată la începutul relaţiei de prinţul Harry?

meghan-markle-and-harry_1.jpg

Meghan Markle, înşelată la începutul relaţiei de prinţul Harry?
Sursa foto: Adevărul

Începutul relaţiei dintre Meghan Markle şi prinţul Harry nu a fost tocmai uşor, potrivit biografului regal Angela Levin. În cartea sa, intutulată "Harry: conversaţii cu prinţul", această dezvăluie faptul că rebelul de la Buckingham ar fi avut o idilă cu Sarah Ann Macklin, un cunoscut model, când tocmai începuse relaţia cu Meghan Markle.

Se pare că Meghan Markle nu a fost singura femeie din viaţa prinţului Harry. Biograful regal Angela Levin a dezvăluit informaţii interesante despre debutul relaţiei ducilor de Sussex.

Mai exact, aceasta spune că atunci când ducele de Sussex se întâlnea cu Meghan Markle, acesta ar fi cunoscut-o la o petrecere pe Sarah Ann Macklin, un cunoscut model.

„În primele luni de relaţie cu Meghan Markle, Prinţul Harry a ieşit la mai multe întâlniri cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au întâlnit în cadrul unei petreceri private. Cei doi au vorbit, el i-a luat numărul de telefon şi apoi a bombardat-o cu zeci de mesaje. Dar s-a dovedit că totul a fost o aventură.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Cum se menţine Ilinca Vandici în formă! Dieta pe care o urmează de cinci ani: ”Trebuie să ai trei mese şi două gustări!”

Boala obrajilor pălmuiţi revine. Cum se manifestă cea de-a cincea boală a copilăriei

Loading...

Citește și