Meghan Markle, însărcinată din nou? Motivul pentru care ducii de Sussex se grăbesc să devină iar părinți

Meghan Markle

Meghan Markle la turneul de tenis US Open de la New York
Meghan Markle se grăbește să devină din nou mămică
Foto: Guliver Getty Images

Meghan Markle (38 de ani) a devenit mamă pentru prima oară în luna mai, dar deja există zvonuri că ducesa de Sussex este din nou însărcinată. Presa britanică susține că Prințul Harry și soția lui vor deveni din nou părinți.

Ducii de Sussex au spus încă de la început că își doresc doi copii. Prințul Harry și Meghan Markle se grăbesc să devină din  nou părinți din cauza vârstei fostei actrițe americane. În urmă cu șase luni, ducesa de Sussex l-a adus pe lume pe micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor. 

„Cred că Meghan va avea încă un bebe în curând”, a mărturisit o sursă apropiată de cuplul regal, potrivit publicației Life & Style. Prințul Harry și Meghan Markle au grăbit decizia de a deveni părinți din dorința lor de a avea o familie mare. Pentru că fosta actriță americană se apropie de 40 de ani, ea a fost sfătuită să se grăbească să facă al doilea copil. 

Ducii de Sussex au schimbat deja trei bone pentru Archie

Micuțul Archie a ajuns deja la a treia dădacă, în doar șase săptămâni, după ce două dintre ele au fost concediate de Meghan Markle și prințul Harry. Acest lucru alimentează zvonurile că este imposibil de lucrat pentru ducii de Sussex. În ultimele luni, angajații din staff-ul lor au plecat în masă.

Surse apropiate de Meghan Markle și prințul Harry susțin că alegerea unei bone este una extrem de personală și că ducii de Sussex vor să găsească persoana perfectă pentru acest rol. Micuțul Archie, care s-a născut pe 6 mai, a ajuns deja la a treia dădacă. Palatul Buckingham nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect.

„Adesea, copiii au nevoi diferite pe măsură ce ating un nou stagiu din viața lor. Prina dădacă a lucrat doar pe timp de noapte. Harry și Meghan nu vor să se grăbească și să riște să nu facă decizia corectă. Este un subiect foarte personal. De această persoană depind nevoile bebelușului, dar și ale părinților”, a declarat o sursă din preajma ducilor de Sussex. A treia bonă aleasă de Meghan Markle și prințul Harry este o femeie născută în Marea Britanie, care însă nu s-a mutat permanent la conacul Frogmore din Winsdor. Deocamdată, dădaca lucrează doar în weekenduri.

Loading...

Citește și

  • meghan markle portret

    Meghan Markle a păstrat pentru ultima seară în Maroc cea mai spectaculoasă ținută din garderoba pregătită pentru această vizită oficială. O rochie albastră cu imprimeu floral, semnată Carolina Herrera, designerul preferat al Reginei Letizia, dar și al celor mai elegante prime doamne ale Americii.

  • meghan

    Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani şi soţul său, prinţul Harry, au devenit părinţi cu patru luni în urmă şi încă se obişnuiesc cu noul statut. Se pare că datorită grijii şi iubirii pe care o poartă fiului lor au tendinţa să se comporte foarte restrictiv cu cei din jurul lor, stabilind un set foarte rigid de reguli pe care aceştia trebuie să îl urmeze. În ciuda faptului că Archie a venit pe lume acum patru luni, el a avut deja două bone. Cea de-a treia a cucerit-o pe Meghan şi a convins-o că este persoana potrivită să aibă de micuţul Archie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1