Meghan Markle a încălcat grav protocolul regal. Ce a făcut la un eveniment oficial

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi Prinţul Harry se află într-o vizită oficială în Irlandafoto: Getty
Meghan Markle şi Prinţul Harry se află într-o vizită oficială în Irlandafoto: Getty

Meghan Markle este un membru atipic al familiei regale britanice. Nu numai că nu are sânge albastru şi că, pe vremea când era actriţă, a pozat sexy şi a filmat scene deocheate, dar nu ţine cont cu stricteţe de protocolul regal. Aşa cum s-a întâmplat zilele trecute.

Prezentă la un garden party în Dublin marţi, Meghan a vorbit cu mai multe activiste pentru drepturile femeilor, printre care şi Catherine Noone, care a făcut campanie în timpul referendumului împotriva legii care interzicea avortul în Irlanda. Noone a scris pe Twitter că "Ducesa şi cu mine am discutat despre referendumul recent şi mi-a spus că a fost mulţumită de rezultat". Conform huffingtonpost, femeia a şters mesajul, dar acesta a fost preluat de alţi internauţi. 

Regula spune că membrii familiei regale nu au voie să facă declaraţii politice în public, aşă că mesajul lui Noone a creat vâlvă. Ea a ţinut să explice însă că Meghan nu a avut nicio remarcă politică privind referendumul. 

Însă Noone nu a fost singura care a discutat cu Ducesa de Sussex. Meghan a stat de vorbă cu jurnalista irlandeză Uma Mullally, care a povestit că "am avut o discuţie grozavă cu Meghan Markle despre referendum şi importanţa activismului ei feminist. E aşa de important ca oameni ca ea să vorbească despre drepturile femeilor". 

Un consultat în etichetă şi protocol, Diana Matter, a subliniat că lejeritatea cu care Meghan discută despre probleme politice în public se datorează faptului că nu a fost membru al familiei regale. "Cred că Meghan trebuie să aibă grijă să nu întreacă masura. Dar protocolul din secolul 21 e mult mai relaxat, iar familia regală vrea să fie văzută ca fiind implicată în chestiuni sociale", a declarat Matter. 

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net