Meghan Markle ia lecții de șoferie de la Prințul Harry. Nu e obișnuită cu stilul englezesc

gettyimages-929181386.jpg

printul harry meghan markle
Prințul Harry își învață logodnica să conducă în stil englezesc
Foto: Getty

Meghan Markle are deja permis de conducere, dar a fost obținut în țara de origine, în Canada, astfel că nu poate să conducă în Regatul Unite decât cu un carnet provizoriu, până obține cetățenia britanică. Mai are, însă, o problemă: nu e obișnuită nici cu stilul englezesc de condus.

În consecință, Prințul Harry s-a oferit să o învețe personal să conducă, ca să se mai obișnuiască să stea ca șofer în locul din dreapta. Lecțiile lui vor include ulterior și alte tehnici pe care va trebui să le știe, totul făcând parte dintr-un program de instrucție de securitate, scrie express.co.uk.

Meghan are de gând să dea de permis în Marea Britanie, dar nu poate obține decât unul provizoriu, valabil pentru 12 luni, pentru că încă nu are cetățenie britanică. Fosta actriță are ambiția să se descurce cu șoferia în țara care urmează să o adopte, pentru că vrea să-l conducă chiar ea pe Harry, la diverse evenimente, sau, în caz de urgență, când doar ea este disponibilă.

Momentan însă, Harry face ture cu ea prin curtea Palatului Kensington, unde locuiesc amândoi, pentru a se obișnui și cu cutia de viteze manuală. Ea e învățată cu transmisia automată de la fostul Audi Q5, un SUV pe care nu-l mai are, după ce i-a expirat contractul de leasing din Canada. Dar nu e nicio problemă. Va avea grijă Harry să-i ia o altă mașină.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1