Meghan Markle, făcută praf într-o nouă carte! ”E dependentă de celebritate”

Ultima actualizare:

    Meghan Markle acuzată că e obsedată de a fi vedetăFoto: Getty Images
Meghan Markle acuzată că e obsedată de a fi vedetăFoto: Getty Images

Meghan Markle a fost făcută praf într-o nouă carte, pentru faptul că este ahtiată după celebritate. După ce s-a măritat cu prințul Harry, ea este mereu ținta unor atacuri.

Meghan Markle (38 de ani) a fost făcută praf într-o nouă carte de o scriitoare și o expertă apropiată de viața familiei regale britanice. De la începutul poveștii ei de dragoste cu prințul Harry (35 de ani), Meghan a susitat mereu critici. Criticile la adresa fostei actrițe din serialul ”Suits” au sporit după ce s-a oficializat renunțarea ei și a soțului său la funcțiile regale, la 31 martie 2020. Mai nou, scriitoarea Lady Colin Campbell, pe numele adevărat Georgia Arianna Ziadie, a decis să o atace din nou pe aceasta.

Meghan Markle și prințul Harry, izolați! «Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt»

Meghan Markle, desființată de un fotograf cu care a lucrat: «O actriță de mâna a doua cu pretenții de Hollywood»

Cartea despre Meghan Markle apare în această lună

Expertă în ceea ce privește familia regală britanică, Lady Colin Campbell, care a mai scris trei volume cu subiectul clanului Windsor-Mountbatten și a fost măritată cu Lordul Colin Ivar Campbell, între 1974 și 1975, i-a făcut un portret deloc flatant lui Meghan Markle în noua ei carte ”Meghan and Harry: The Real Story”, care va apărea la 25 iunie 2020 la editura Simon & Schuster. Ea scrie că soția prințului Harry este ”dependentă de celebritate”, de ”numeroase cuceriri” și că ar dori să devină președinte al SUA. ”Anglia nu este destul pentru ea”, mai scrie Lady Colin Campbell, ”întreaga viață a lui Meghan este un număr”, adaugă aceasta. Autoarea mai susține că Meghan Markle îl vede pe prințul Harry un simplu ”accesoriu”. Ea nu a dorit toată viața decât să ”devină o vedetă”. Meghan Markle, făcută praf într-o nouă carte care va apărea în această lună.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net