Meghan Markle, discurs emoţionant la Palatul Kensington. A atras toată admirația

Meghan Markle (37 de ani) a fost pentru prima dată gazda unei petreceri la Palatul Kensington, în calitate de ducesă de Sussex.

Petrecerea a fost dată în cinstea unei cărţi de bucate concepută de supravieţuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra, la care a lucrat şi fosta actriţă. Volumul se va numi „Together: Our Community Cookbook“.   

Cartea de bucate detaliază 50 de reţete împărtăşite de femeile ale căror comunităţi au fost afectate de incendiul din 14 iunie 2017, în urma căruia au murit 71 de persoane.   

La eveniment a fost prezentă şi mama ducesei, Doria Ragland, care a venit special în Marea Britanie pentru evenimentul de suflet al fiicei sale, scrie adevarul.ro.  

„Cele nouă luni dedicate acestui proiect au reprezentat o trudă realizată dintr-o mare dragoste. De-abia mă mutasem în Londra şi m-am simţit imediat binevenită în această bucătărie. Am simţit căldura şi bunătatea voastră, dar şi faptul că puteam fi în acest oraş şi în această încăpere atât de multiculturală, în ciuda dimensiunii ei reduse (...), scrie adevarul.ro.  
Pentru eveniment, Meghan a adoptat şi de această dată o ţinută elegantă, cu care a atras admiraţia celor prezenţi la eveniment. Astfel, ducesa a optat pentru un top negru de la Tuxe, o fustă neagră de la designerul Misha Nonoo şi un palton albastru de la Smythe, ţinută pe care a accesorizat-o cu o pereche de tocuri negre, marca Sarah Flint.  

Loading...

Citește și

  • În prezent este cunoscută pentru titlul nobiliar care i-a fost acordat recent, cu câteva luni în urmă , după ce și-a unit destinul cu cel al Prințului Harry. Admiratorii ei o recunosc, de asemenea, din serialul american de succes „Suits”, locul unde Meghan și-a putut exercita vocația de actriță. Totuși, puțini sunt aceia care cunosc ce meserie avea actuala Ducesă de Sussex, înainte de a deveni cunoscută.

  • Meghan Markle are părul drept, ceea ce înseamnă că âncă nu e însărcinată cu prinţul Harry

    Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură că ca Meghan Markle să rămână însărcinată cu prinţul Harry. Specialiştii au descoperit că ea are părul extrem de creţ (seamănă cu mama ei care are origini africane) şi că de mai mulţi ani îşi îndreaptă părul folosind un tratament special semi-permanent.