Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe când locuia la Palat: „Nu voiam să mai trăiesc”

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry au făcut dezvăluiri șocante în interviul lui OprahFoto: Getty
Meghan Markle și prințul Harry au făcut dezvăluiri șocante în interviul lui OprahFoto: Getty

Dezvăluiri șocante! Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul emisiunii „The Oprah Winfrey Show”, difuzată duminică seară (7 martie), despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Acesta a fost primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.

Ducele şi ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS în prime-time. Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ, dar și despre cât de greu i-a fost ducesei în acea perioadă. Mai mult, se pare că au fost și discuții despre cțt de "închisă la culoare" va fi pielea lui Archie. Fosta actriță americană a mărturisit că s-a gândit chiar și la suicid în acea perioadă.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a spus Meghan Markle. Ea a explicat că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.

Prinţul Harry a mărturisit că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles.

Meghan Markle și prințul Harry trăiesc din averea lăsată de prințesa Diana

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea... iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca această relaţie”.

Despre prinţul William, fratele său, a spus că se află „pe drumuri diferite”. Pe plan financiar, ducii au dezvăluit că nu mai primesc nimic de la familia regală. Harry a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat, după ce s-a stins din viață. Cu toate că au existat tensiuni, Meghan Markle a ținut să precizeze că a avut o relație destul de bună cu ducesa Kate Middleton, deși presa britanică a speculat contrariul.

Meghan și Harry s-au căsătorit, de fapt, cu trei zile înainte de nunta fastuoasă pe care a văzut-o toată lumea

Oprah a întrebat-o pe Meghan Markle dacă, după toate aceste suferințe, povestea cu Harry are un final fericit.

„Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit", a spus ea.

Un alt detaliu pe care nu îl știa nimeni până acum este că Meghan prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net