Meghan Markle, declarație emoționantă: „Harry va fi cel mai bun tată!”

meghan_si_harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry au participat recent la un eveniment drag lor
Foto: Getty Images

Meghan Markle și prințul Harry au fost prezenți la un eveniment caritabil, joi seară (7 februarie). Ducesa de Sussex a făcut senzație într-o ținută de inspirație office, semnată de celebra casă de modă Givenchy.

Meghan Markle a optat pentru o cămașă albă și o fustă neagră, lungă, care i-a scos în evideță burtica de gravidă. Fosta actriță americană a ales să accesorizeze ținuta cu o poșetă de tip clutch tot de la Givenchi și o pereche de pantofi negri din catifea, cu toc cui, de la Aquazzura. Încălțările au costat-o pe ducesă peste 500 de euro.

Cuplul regal a strălucit la Endeavour Fund Awards, care a avut loc în Londra, în onoarea celor care au continuat să lupte, în pofida accidentelor și bolilor grave de care suferă, potrivit Daily Mail.

meghan_markle_harry.jpg

Cuplul regal a strălucit pe covorul roșu
Foto: Getty Images

Prima apariție în plin scandal cu tatăl ei

Meghan Markle și prințul Harry au numai cuvinte de laudă de spus unul despre celălalt. La eveniment, ducesa i-a spus unuia dintre invitați că „Harry va fi cel mai bun tată din lume!”. Apariția lor publică vine imediat după scandalul cu tatăl fostei actrițe americane, Thomas Markle. Cinci prieteni apropiați de ducesă, care au vrut să își păstreze anonimatul, au declarat pentru revista People că își fac griji pentru sarcina lui Meghan Markle. Asta pentru că ducesa de Sussex ar fi încercat să se împace cu tatăl ei, dar el a vrut să profite în continuare de noul ei statut. 

Loading...

Citește și