Meghan Markle, coşmarul bonelor! Motivul pentru care nimeni nu îi intra în graţii

meghan.jpg

meghan
Meghan Markle a concediat două bone, însă cea de-a treia este pe placul său
Foto: GettyImages

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani şi soţul său, prinţul Harry, au devenit părinţi cu patru luni în urmă şi încă se obişnuiesc cu noul statut. Se pare că datorită grijii şi iubirii pe care o poartă fiului lor au tendinţa să se comporte foarte restrictiv cu cei din jurul lor, stabilind un set foarte rigid de reguli pe care aceştia trebuie să îl urmeze. În ciuda faptului că Archie a venit pe lume acum patru luni, el a avut deja două bone. Cea de-a treia a cucerit-o pe Meghan şi a convins-o că este persoana potrivită să aibă de micuţul Archie.

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţi la sfârşitul lunii aprilie şi fac tot posibilul să respecte îndatoririle regale, dar să fie în acelaşi timp alături de cel mai nou membru al familiei, Archie. Programul lui Harry este unul destul de încărcat, ducele de Sussex trebuie să efectueze o serie de vizite în ţările africane. Meghan Markle nu poate sta departe de soţul ei, aşadar a hotărât să îl însoţească pe acesta. Pentru Archie va fi prima excursie de anvergură, dar timpul va trece repede pentru el întrucât va fi răsfăţat de braţele mamei sale, cât şi a celei mai noi dintre dădace.

În ciuda faptului că a venit pe lume abia acum patru luni, Archie a avut parte de multe schimbări şi la fel de mult diversitate. Două bone au fost concediate de către ducii de Sussex.

meghan-markle-printul-harry-botez-baietel.jpg

meghan markle si printul harry
Ducii de Sussex alături de fiul lor , Archie Harrison
Foto: GettyImages

Noua bonă, "un dar trimis de Dumnezeu"

Potrivit acestora motivul pentru care ele nu au rămas alături de Archie a fost neprofesionalismul lor şi lipsa de experienţă în gestionarea situaţiilor delicate. Se pare că, după îndelungi căutări, Meghan şi Harry, au găsit persoana potrivită care să aibă grijă de fiul lor. Mai mult decât atât, Meghan este foarte încântată de modul în care angajata interacţionează cu bebeluşul şi o descrie pe bonă ca fiind un dar trimis de Dumnezeu, potrivit thesun.co.uk. "Meghan este o mamă foarte implicat, însă noua bonă este într-adevăr o binecuvântare. O femeie foarte profesionistă, cu o vastă experienţă, care s-a integrat perfect în sânul famiiei. Se descurcă cu micul Archie, iar Harry şi Meghan sunt mulţumiţi de ea", a declarat o sursă pentru publicaţia britanica menţionată anterior.

archie-regina-elisabeta

archie si regina elisabeta
Foto: Instagram Royal Sussex

Ducesa de Cambridge a angajat o singură bonă, în anul 2014

Ducele şi ducesa de Cambridge au la rândul lor o bonă care se ocupă îndeaproape de cei treii copii ai lor şi îi ajută ori de câte ori este nevoie. Maria Teresa Turrion Borrallo este dadaca angajată în 2014 atunci când prinţul George avea doar opt luni de viaţă. Din acel moment şi până în prezent ea participă la evenimentele importante ale familiei şi este întotdeauna gata să ofere o mână de ajutor ducesei de Cambridge.

Meghan Markle, dură cu angajaţii

Melissa Toubati a lucrat timp de șase luni pentru soția prințului Harry, dar a renunțat la job pentru că nu suporta modul în care era tratată de Meghan Markle. Fosta actriță americană îi cerea lucruri pe un ton nepotrivit și avea un comportament ce cu greu poate fi tolerat. Melissa Toubati a fost foarte stresată de locul de muncă. "Jobul ei era foarte strsant, iar în final a devenit prea mult. S-a confruntat cu multe. Meghan punea multe cerințe și multă presiune pe ea și des ajungea să plângă din cauza lui Meghan", a declarat o sursă despre motivul pentru care femeia a decis să nu mai colaboreze cu ducesa de Sussex.

 

Citeşte şi

Ce restricţii au vecinii lui Meghan Markle şi ai Prinţului Harry. «Nici Regina nu are aşa cereri exagerate»

Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în “paradisul miliardarilor”. Imagini din vila în care s-au refugiat în Ibiza

 

Loading...

Citește și

  • Fiecare apariție a lui Meghan Markle este atent urmărită de presa internațională, și, cu toate acestea, fosta actriță nu se abate niciodată de la rutina ei de make-up. Ducesa de Sussex este cunoscută pentru tenul ei proaspăt, ușor îmbujorat, cu aspect natural, dar și pentru faptul că se machiază întotdeauna foarte discret. Chiar și la nunta regală, Meghan Markle a mizat pe un machiaj extrem de natural, care i-a scos în evidență trăsăturile armonioase, fără a sublinia excesiv un detaliu anume.

  • Vecinii pot să fie o adevărată bătaie de cap, iar când ai unii faimoşi e şi mai greu. Mai ales dacă sunt Meghan Markle şi Prinţul Harry, care aparent au o listă cu lucruri pe care cei care locuiesc în apropiere nu au voie să le facă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1