Meghan Markle, comparată cu Prințesa Diana. Ce spun experții regali: «Este foarte diferită!»

meghan-markle-comparata-cu-printesa-diana.jpg

„Meghan Markle este mult mai pregătită pentru rolul ei decât a fost vreodată Diana”, afirmă un corespondent regal
Foto Getty Images

Cât de diferită este Meghan Markle față de Prințesa Diana? Deși sunt adesea comparate, având în vedere că Meghan încearcă ori de câte ori are ocazia să o omagieze pe mama soțului ei, prin purtarea unor ținute asemănătoare sau prin mici gesturi ce trimit cu gândul la regretata Prințesă, experții susțin că, din punct de vedere comportamental, cele două sunt extrem de diferite.

Încă de când s-a căsătorit cu Prințul Harry și a intrat oficial în familia regală britanică, Meghan Markle s-a aflat în centrul atenției și a fost comparată adesea cu multe alte figuri regale. Chiar dacă Ducesa de Sussex a încercat de mai multe ori să o omagieze pe regretată mamă a soțului ei, Prințesa Diana, experiții sunt de părere că cele două nu prea au mare lucru în comun, fosta actriță fiind extrem de diferită de cea ce i-ar fi fost acum soacră, dacă ar mai fi trăit, potrivit Mirror. 

gettyimages-1154610327-594x594.jpg

Experții susțin că Meghan Markle își cunoaște mult mai bine rolul în familia regală britanică
Foto Getty Images

Meghan Markle vs Prințesa Diana. Ce spun experții regali despre comportamentul celor două

Când vine vorba de maturitate și dorința de a-și lua în primire noile atribuții, jurnalista Jennie Bond susține că Meghan Markle este „mult mai mai pregătită pentru rolul ei din familia regală decât a fost Diana vreodată”. În ciuda deselor comparații făcute de-a lungul timpul între Meghan și Prințesa Diana, corespondentul regal susține că Ducesa de Sussex este „extrem de diferită”.

gettyimages-52101728-594x594.jpg

Prințesa Diana nu era atât de interesată ca imaginea ei să fie una „perfectă”, ci prefera să-și dedice timpul altor probleme
Foto Getty Images

Chiar dacă înclinația lui Meghan Markle către acte caritabile și, uneori, chiar și simțul ei estetic atunci când vine vorba de ținute le aseamănă pe cele două, plus afirmațiile lui Harry care susținea că mama și iubita lui s-ar fi înțeles de minune, Bond a explicat că există o diferență imensă între acestea. 

„E adesea comparată cu Diana și îmi pare rău să zic asta, dar nu este cazul. Meghan este o cu totul altă femeie. Mult mai matură, mult mai conștientă de noul ei rol. Este mult mai pregătită pentru rolul ei în familia regală britanică decât a fost Diana”, a susținut jurnalista. 

O altă specialistă într-ale „regalității”, expertul regal Victoria Murphy, susține că tocmai din cauză că Meghan este atât de diferită, într-un sens pozitiv, îi ajută pe cei doi Duci de Sussex să respecte și tradițiile, dar să facă și lucrurile pe care și le doresc, fără să deranjeze „eticheta”. „Cred că îi vom vedea în viitor luând decizii diferite față de predecesorii lor, decizii pe care ei le consideră bune pentru ei”, a adăugat aceasta. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Este cunoscut deja faptul că Ducii de Sussex se bucură de o mulțime de admiratori, Meghan Markle fiind numită, de-a lungul timpului, și una dintre „cele mai iubite Ducese”. Fosta actriță și Prințul Harry fac mereu „furori” când își fac apariția în public ca și cuplu, iar fanii lor sunt și mai entuziasmați de când în familia regală britanică a apărut și micuțul Archie, fiul celor doi.

  • Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut

    Meghan Markle a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu o lună şi se pare că încă îşi revine după naştere. Spre deosebire de cumnata sa, Kate Middleton, care şi-a intrat in formă repede după ce născut, ducesa de Sussex încă se luptă cu kilogramele rămase în urma sarcinii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1