Meghan Markle, acuzată că a copiat rochia de mireasă! Iată asemănările

Ultima actualizare:

    Rochia de mireasă a lui Meghan Markle a fost considerată ca fiind o copie nereușită Foto:Getty
Rochia de mireasă a lui Meghan Markle a fost considerată ca fiind o copie nereușită Foto:Getty

Meghan Markle a reușit să strălucească în marea sa zi, cea în care și-a unit destinul cu cel al Prințului Harry. Însă, deși fosta actriță a atras toate privirile și datorită rochiei pe care a purtat-o, multe persoane au considerat că ținuta a fost copiată.

Meghan Markle a fost acuzată de către internauți că s-ar fi inspirat puțin cam mult din ținutele altor regalități, care au purtat rochii asemănătoare, în ziua în care și-au rostit jurămintele. Rochia lui Meghan a fost concepută special pentru marele eveniment, de către designer-ul britanic Clare Waight Keller, însă, multe persoane au susținut în mediul online, că ținuta arată foarte familiar, rochii similare fiind purtate în trecut de către alte două figuri importante ale Caselor Regale, în ziua nunții lor.

Mireasa Meghan a arătat fabulos în cadrul ceremoniei religioase organizată la Castelul Windsor, purtând o rochie simplă de culoare albă, dar extrem de elegantă, căreia i-a asortat un voal împodobit cu flori din toate cele 53 de colțuri ale Commonwealth-ului. Multe voci au susținut, totuși, că aceasta nu a adus nimic nou în lumea modei prin ținuta sa, imaginea de ansamblu fiind copiată în linii mari, de la alte două regalități, conform Mirror.


    Rochia lui Meghan a fost simplă, dar elegantă, și accesorizată corespunzător Foto: Getty
Rochia lui Meghan a fost simplă, dar elegantă, și accesorizată corespunzător Foto: Getty

Deși fanii Casei Regale Britanice au apreciat modul în care Meghan s-a afișat la altar, au existat și persoane care au fost complet neimpresionate de apariția soției Prințului Harry. Printre aceste persoane s-a numărat și prezentatoarea tv Allison Langdon, de la „Channel Nine”, care a susținut, în timp ce prezenta nunta regală, că rochia lui Meghan a fost foarte asemănătoare cu cea a Prințesei Mary, și astfel, actuala Ducesă de Sussex nu va reuși să pornească niciun nou trend vestimentar.


    Prințul Harry și Meghan Markle, în ziua nunții Foto: Getty
Prințul Harry și Meghan Markle, în ziua nunții Foto: Getty

„M-am gândit imediat la Prințesa Mary atunci când am văzut-o pe Meghan. Când am văzut prima dată rochia, mi-am dat seama că arată familiar, o mai văzusem undeva. Nu cred că va seta vreun trend în materie de rochii de nuntă pentru că eu cred că a copiat ținuta Prințesei Mary”, a susținut aceasta.

Internauții au comentat, de asemenea, acest subiect, fiind pe aceeași lungime de undă cu prezentatoarea tv.


    Rochia de nuntă a Prințesei Mary Foto: Getty
Rochia de nuntă a Prințesei Mary Foto: Getty

„Rochia lui Meghan Markle a fost o copie nereușită a Prințesei Mary din Danemarca. A fost neoriginală, neimpresionantă și plictisitoare. Singurele lucruri care au salvat-o au fost voalul și coronița. Despre păr și machiaj nici măcar nu vreau să discut. Ce dezamăgire! Mary a arătat mai bine măcar”, a declarat un utilizator Twitter.Prințesa Mary este originară din Australia, dar s-a mutat în Danemarca, după ce s-a căsătorit cu Prințul țării, Frederik, în 2004.

Alte comparații referitoare la ținuta de nuntă a lui Meghan au fost făcute și cu Prințesa Cristina a Spaniei, aceasta purtând o rochie asemănătoare, atunci când s-a căsătorit cu handbalistul Inaki Urdangarin, în Catderala „Saint Eulalia” din Barcelona, în 1997.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net