Meghan a fost invitată la nunta Pippei! De ce a lipsit însă de la biserică

meghan.jpg

meghan markle
Meghan a lipsit de la ceremonia de la biserica unde a avut loc nunta Pippei
Foto: Twitter

Au tot existat speculații potrivit cărora, iubita lui Harry nu ar fi fost invitată la nunta Pippei Middleton, dar se pare că nu a fost deloc adevărat. Meghan Markle chiar a fost invitată, însă nu a dorit să participe la ceremonia de la biserică.

Celebra actriță a preferat să lipsească de la St. Mark’s Church, lăcașul de cult unde Pippa și James și-au unit destinele deoarece a vrut să stea departe de public. În plus, s-a gândit că prezența ei la eveniment, ar atrage toate privirile și ar fi eclipsat-o pe mireasă, după cum precizează The Sun.

Totuși, Meghan a reușit să ajungă la timp la petrecerea după ceremonie. Prințul Harry a străbătut peste 300 de kilometri cu mașina personală pentru a-și lua iubita și a o duce la locul unde s-a ținut recepția. Abia acolo, Harry și Meghan au fost văzuți împreună.

„Harry are o legătură specială cu cumnata sa. Știa că a fost cea mai importantă zi pentru Pippa, așa că el și Meghan au decis de comun acord să nu o pună într-un colț de umbră”,  a declarat o sursă apropiată Familiei Regale.

Loading...

Citește și

  • pippa middleton nunta print george

    A fost o zi cu emoții pentru familia regală a Marii Britanii. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews (42 de ani). Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica St. Mark, iar recepția în casa părintească a miresei. Kate Middleton a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă perfect pentru sora sa, însă cei mici i-au cam dat bătăi de cap.

  • pippa middleton

    A fost zi de sărbătoare în Marea Britanie! Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton (33 de ani), s-a căsătorit cu bancherul James Matthews, sâmbătă (20 mai). Ceremonia religioasă s-a încheiat deja. Pe invitații prezenți la biserica St. Mark i-a prins ploaia după ce au ieșit din lăcașul de cult.