Mătuşa lui Harry, declaraţii fără ocolişuri despre viaţa lui Meghan Markle în familia regală: "Eu am avut totuşi 5 ani de acomodare"

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în Los Angeles Foto Gettyimages
Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în Los Angeles Foto Gettyimages

Mătuşa Prinţului Harry a vorbit deschis despre viaţa ce a însemnat decizia lui şi a lui Meghan Markle de a părăsi viaţa publică şi familia regală, dar şi despre ce speranţe are pentru viitor pentru cei doi. Sophie Wessex, soţia celui mai mic fiu al Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Edward, a mai spus şi că familia regală britanică face tot ce poate pentru a-i acomoda pe noii veniţi şi a vorbit despre propria ei experienţă.

Sophie Wessex, considerată de mulţi "arma secretă a familiei regale", a declarat, conform mirror.co.uk, că speră ca Harry şi Meghan Markle să fie fericiţi acum că au luat această decizie controversată. Ea a dezvăluit că, atunci când s-a căsătorit cu Prinţul Edward, a avut o perioadă de cinci ani de acomodare. "Ţineţi cont de faptul că eu am avut cinci ani pentru a mă ajusta la standardele familiei. Chiar şi pe perioada logodnei de şase luni, am stat la Palatul Buckingham. Desigur, asta nu înseamnă că ştii cum vor evolua lucrurile", a spus Sophie Wessex, primul membru al familiei regale care discută direct despre retragerea lui Harry şi a lui Meghan Markle din viaţa publică. 

Prinţesa Anne, nemulţumită de dorinţa lui Harry şi a lui Meghan de a schimba lucrurile

Alţi membri ai Casei Regale au făcut însă comentarii voalate. Prinţesa Anne, fiica Reginei, a declarat, într-un interviu pentru revista Vanity Fair, că "noua generaţie nu ar trebui să încerce să schimbe roata", la doar o lună după ce Harry şi Meghan au făcut publice planurile lor de a părăsi familia. 

Şi Regina a discutat plecarea lor, într-un comunicat de presă dat în ianuarie, odată cu anunţul cuplului: "Azi, familia mea a purtat o discuţie constructivă despre viitorul nepotului meu şi al familiei lui. Noi susţinem în totalitate dorinţa lui Harry şi a lui Meghan de a crea o nouă viaţă. Deşi am fi preferat ca ei să rămână membri ai familiei regale, respectăm şi înţelegem dorinţa lor de a fi independenţi. Harry şi Meghan au fost foarte fermi în dorinţa lor de a nu mai fi finanţaţi din bani publici. Am căzut de acord să urmeze o perioadă de tranziţie în care ducii de Sussex să petreacă timp între Canada şi Marea Britanie". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net