Choupette, pisica lui Karl Lagerfield, sursă de inspirație pentru cei mai renumiți designeri

foto_mare_front_24.jpg

Choupette lucrează la nişte schiţe începute de stăpânul ei

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Felina născută la 19 august 2011 care a moştenit averea lui Karl Lagerfeld (1933-2019) în valoare de 200 de milioane de dolari a fost surprinsă de angajaţii ei în timp ce îşi făcea de lucru printre desenele regretatului ei stăpân. Rezultatul muncii ei va costa milioane şi va face senzaţie pe podiumurile de modă.

Choupette a fost considerată de Lagerfeld ”un geniu al modei” datorită sensibilităţii ei pentru culori, nuanţe şi forme. În urmă cu două zile Choupette şi-a făcut de lucru cu desenele stăpânului ei, apoi a ales un teanc de materiale colorate pentru a le da de ştire angajaţilor ei care sunt nuanţele şi imprimeurile potrivite pentru sezonul toamnă-iarnă. Evident, asistentele personale ale lui Choupette au anunţat directorii de vânzări, marketing şi finanţe care au început să ia notiţe pentru a le oferi inspiraţie designerilor de la Şcoala Atelier Lagerfeld. Choupette are purtător de cuvânt care ţine legătura cu presa şi cinci angajaţi care au grijă să poarte mască de protecţie încă de la începutul anului 2020, după izbucnirea pandemiei, când se apropie de ea pentru a-i satisface toate poftele. 

detaliu1_medalion.jpg

Karl Lagerfeld (1933-2019), alături de Choupette

Felina care a fost la un pas să devină soţia lui Karl Lagerfeld are două menajere personale care îi aranjează blăniţa, deţine un iPad şi uneori comandă mâncare de la restaurantul de lux Goyard. 
”Urăşte alte animale şi nu îi plac deloc copiii. Este foarte pretenţioasă şi nu tolerează în preajma ei decât două persoane: menajerele care au grijă de blăniţa ei”, a declarat în a doua jumătate a anului trecut, pentru tabloidul britanic The Mirror, una dintre cele două menajere, sub protecţia anonimatului.

detaliu2_front_24.jpg

E o sursă de inspiraţie pentru designeri

Choupette a continuat să pozeze pentru diferite companii de modă şi onorariul ei a rămas de trei milioane de dolari, cât a stabilit Karl Lagerfeld înainte de a muri. Pisica are nevoie de un tratament special pentru ochi şi când nu are chef să i se pună picături în ochi muşcă şi zgârie. Choupette este în topul celor mai răsfăţate animale din lume şi, după cum remarca regretatul creator de modă, are un talent incredibil şi un simţ estetic genial.

detaliu3_front_24.jpg

Choupette nu doarme pe orice textile, vrea imprimeuri noi şi colorate

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5