Calvarul unei fete folosite ca sclavă sexuală de ISIS: „Am rămas fără lacrimi”

Ultima actualizare:

    O fată a povestit traumele suferite cât timp a fost sclava sexuală a unui luptător ISISFoto: Facebook
O fată a povestit traumele suferite cât timp a fost sclava sexuală a unui luptător ISISFoto: Facebook

O fată a povestit ororile prin care a trecut cât timp a fost tratată ca o sclavă sexuală de către militanții Statului Islamic. Abuzurile la care a fost supusă au traumatizat-o, dar a reușit să supraviețuiască și a evadat din infernul în care fusese ținută captivă.

Ekhlas avea doar 14 ani când a fost răpită de luptătorii Statului Islamic pentru a o folosi ca sclavă sexuală. „Timp de șase luni, m-a violat zilnic. Am încercat să mă sinucid”, a mărturisit ea reporterului BBC, care a dorit să-i asculte povestea.

Ea face parte din counitatea yazidi, un grup etnic minoritar din nordul Irakului, pe care, potrivit ideologiei extremiste, jihadiștii ISIS o consideră inferioră și trebuie exterminată. Din acest motiv, bărbații yazidi sunt uciși, iar femeile sunt luate ca sclave.

„M-a ales din 150 de fete. Era foarte urât, ca o bestie, cu păr lung, mirosea foarte urât. Eram atât de înspăimântată, că nici nu mă puteam uita la el.”

Ekhlas a reușit să evadeze atunci când răpitorul ei se afla pe frontul de luptă. Fata a fost apoi dusă într-o tabără pentru refugiați. „Cum pot să-ți spun toate astea fără să plâng? Crede-mă, am rămas fără lacrimi.”

Ea locuiește acum într-un spital psihiatric din Germania, unde este educată și supusă unui tratament terapeutic. Chiar dacă timpul petrecut lângă jihadistul care o viola periodic și-a pus amprenta asupra sa, Ekhlas vrea să-și refacă viața și își dorește să devină avocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net