Face sex de 10 ori pe zi, însă tot nu se satură! Cum arată femeia

Ultima actualizare:

Sami Walton, o tânără în vârstă de 29 de ani, se luptă de aproape zece ani cu dependenţa de sex. Din această cauză, şi-a pierdut locul de muncă şi numeroşi prieteni.

Sami Walton, din Marea Britanie, este dependentă de sex şi din cauza asta este practic incapabilă să-şi dezlipească mâinile de pe iubitul ei. Iar bărbatul, în vârstă de 38 de ani, este extenuat, pentru că ea vrea să facă sex de cel puţin 10 ori pe zi, notează Daily Mail.

Femeia a dezvoltat dependenţă la 20 de ani, după ce s-a despărţit de un bărbat cu care a avut o relaţie de lungă durată. Ajunsese să facă sex cu colegii de muncă, cu prietenii, dar şi cu necunoscuţii pe care îi agaţa în baruri. Era atât de dominată de dependenţa  ei, încât şi-a pierdut locul de muncă şi prietenii, dar de foarte multe ori s-a expus la situaţii periculoase, pentru că mergea acasă cu bărbaţi pe care nu-i cunoştea deloc. A încercat să aibă relaţii stabile, dar niciun bărbat nu reuşea să facă faţă acestei probleme.

Sami și iubitul ei sunt împreună de 4 ani
Sami și iubitul ei sunt împreună de 4 ani

”Bărbații își imaginează că o astfel de femeie, care vrea sex tot timpul, ar fi partenera ideală. Dar niciunul dintre iubiții mei nu a putut face față. Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit pe James, actualul meu iubit. Nu numai că a reușit să-mi reziste până acum, dar mă susține și nu mă judecă în zilele mele proaste”, a declarat Sami, care a mărturisit, de asemenea, că are o colecţie de jucării sexuale în valoare de 1.500 de lire.

În urmă cu patru ani, Sami l-a întâlnit pe James Keates. "Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu doar pentru că este rezistent, ci şi pentru că mă înţelege şi mă susţine".

James a mărturisit: "În primele zile ale relaţiei mă simţeam de parcă aş fi câştigat la loterie. Dar între timp am mai îmbătrânit".  Cei doi recunosc că atunci când el este extenuat, apelează la jucării sexuale.

Sami a fost la psiholog pentru afecţiunea ei şi i s-a prescris un tratament, dar, din păcate, nu are efect. Acum, face consiliere, însă rezultatele încă se lasă aşteptate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net