Mărturiile cutremurătoare ale unei prostituate: „Mă spăl cu înălbitor după sex. Mi-e scârbă”

prostitutie.jpg

prostituate marea britanie holbeck leeds
BBC a realizat un documentar cu prostituatele din Leeds
Foto: BBC

Este cea mai veche meserie din lume și poate și cea mai controversată. Prostituția rămâne un subiect tabu chiar și în zilele noastre, iar cele care o practică sunt marginalizate de societate. Într-un documentar inedit, realizat de BBC, au fost intervievate mai multe prostituate din Leeds (Marea Britanie), care au povestit despre problemele cu care se confruntă zi de zi, pe străzi.

Toate au ceva în comun: nu o fac de plăcere, ci de nevoie. Multe au copii acasă și vin, la rândul lor, din familii destrămate. De cele mai multe ori, își riscă viața pe străzi, în căutarea clienților. BBC a realizat un documentar intitulat „Sex, Drugs & Murder: Life in the Red Light Zone”. Una dintre femei, Kayleigh, mama a trei copii, este dependentă de heroină și practică prostituția pentru a-și întreține copiii, dar și viciul. Ea a mărturisit că este absolut dezgustată de ceea ce face: „Mă spăl cu înălbitor după ce fac sex. Mi-e foarte scârbă”. Din această cauză, Kayleigh are răni pe tot corpul, care pe parcurs s-au și infectat.

O altă prostituată, Sammie Jo, a povestit că a fost abuzată sexual în copilărie, dar că acest lucru a făcut-o să-i fie mai ușor să-și vândă corpul pentru sex. Kayleigh, Sammie Jo și sora ei lucrează pe străzile din Holbeck, prima zonă din Marea Britanie unde prostituția este legală. 

 

Cei trei copii ai lui Kayleight locuiesc cu bunica lor, care se ocupă de creșterea lor când ea este pe străzi, la lucru, Kayleigh a fost cândva o atletă promițătoare, dar viața ei a luat o întorsătură urâtă, scrie Daily Mail. Este prostituată de 20 de ani, dar mărturisește că prima oară când a făcut sex pe bani s-a panicat și a plâns în timpul actului. 

„După ce fac sex, mă spăl cu înălbitor. Mi-am făcut răni pe tot corpul din cauza asta, pentru că uneori mă frec pe piele până îmi dă sângele. Am făcut și o infecție al piele”, a povestit Kayleigh.

A intrat în lumea prostituției la vârsta de 16 ani, atunci când s-a apucat de heroină și cocaină. Acum, este mamă și susține că face tot posibilul să le ofere o viață normală copiilor, deși se simte dezgustată de ea însăși: „Mă detest ca mamă. Am trei copii frumoși care locuiesc cu mama mea. Eu nu pot avea grijă de ei din cauza drogurilor. Ar fi trebuit ca ei să fie îndeajuns pentru mine, dar nu a fost așa”.

 

 

Loading...

Citește și