Mărturia unei românce din Sankt Petersburg: «Ne credeam în siguranță!»

Ultima actualizare:

    Mărturia unei românceclik!
Mărturia unei românceclik!

Metroul din Sankt Petersburg a fost zguduit luni, 3 aprilie, în jurul orei locale 14.20, de o explozie puternică, între stațiile Piața Sunnaya și Institutul Tehnologic, situate chiar sub centrul vechi al orașului. În urma exploziei 11 persoane au murit și alte 45 sunt rănite. O româncă din Sankt Petersburg, care locuiește în apropierea zonei în care s-a produs teribilul eveniment a făcut câteva declarații zguduitoare.

Chiar dacă inițial s-a vorbit despre două explozii, Comitetul pentru Antiterorism a confirmat că este vorba despre o singură explozie, produsă între cele două stații de metrou. Cristina Militaru, românca ce locuiește în apropiere de stația de metrou Sennaya, a mărturisit că nu li s-a comunicat nimic despre faptul că ar fi persoane decedate în urma exploziei și li s-a spus să stea calmi.

„Locuiesc nu departe de stația de metrou unde s-a întâmplat tragedia. Nu sunt vești că ar fi morți, e o aglomerație foarte mare în centru pentru că s-au închis foarte multe stații de metrou. Sunt ambulanțe, pompieri, agitație. Toată lumea este agitată, măsurile de evacuare nu pot să spun că le-am văzut. Nu ne lasă să ne apropiem prea mult, dar toată lumea se grăbește să ofere primul ajutor celor care au nevoie. Noi aici ne credeam toți în siguranță, eram convinși că suntem feriți de astfel de evenimente!”, a declarat Cristina, conform Digi24.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net