Marș anti-terorism la Barcelona, condus de însuși Regele Felipe

protest_barcelona.jpg

barcelona mars
Mii de Manifestanți au mărșăluit prin Barcelona, în memoria victimelor din atentate
Foto: captură foto/Youtube

Mii de demonstranți s-au adunat sâmbătă, 26 august, în centrul Barcelonei pentru un marș organizat în memoria victimelor din atacurile teroriste care au avut loc aici și vor să arate că nu se tem de teroarea jihadiștilor.

Spaniolii îi plâng în continuare pe cei 17 oameni care au murit în urma atentatelor din 17 august, din Las Ramblas și din Cambrils. Oamenii au venit, cu mic cu mare la marșul anti-terorism pentru a demonstra că nu se tem de grupările extremiste care atentează la valorile lor culturale, precizează The Guardian.

În mod neașteptat, la protest a luat parte însuși Regele Felipe al Spaniei, alături de premierul Mariano Rajoy. Este pentru prima dată când regele a luat parte la o demonstrație publică, alături de o mulțime atât de numeroasă.

Digi 24 precizează că marșul a fost bine organizat de autorități, astfel încât, în primele rânduri au fost lăsați doar persoanele care au intervenit în timpul atacurilor, în ajutorul victimelor. Vorbim de oameni de rând, taximetriști, martori oculari, care au încercat să dea o mână ajutor persoanelor rănite de teroriști.

Abia în rândurile din spate sa-u aflat politicienii, printre care și Regele Felipe și premierul. Din interiorul mulțimii s-au auzit și huiduieli atunci când aceștia din urmă și-au făcut apariția în mulțime.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1