Mark Rutte, premierul Olandei, nu a putut să-și vadă mama înainte ca aceasta să moară, din cauza restricțiilor

mark_rutte_premierul_olandei.jpg

mark rutte, premierul olandei, intr-o conferinta
Mark Rutte, premierul Olandei, a povestit că nu și-a putut vizita mama înainte ca aceasta să moară
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Mark Rutte, premierul Olandei, a făcut o mărturisire dureroasă: nu a putut să-și vadă mama înainte ca aceasta să moară, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„Miercuri, 13 mai, mama mea scumpă, Mieke Rutte-Dilling, a murit la vârsta de 96 de ani”, a anunţat Mark Rutte într-un comunicat. Mama politicianului trăia într-un azil de bătrâni din Haga, motiv pentru care acesta nu a putut să o viziteze în ultimele săptămâni de viață. Decesul nu a avut legătură cu Covid-19, a anunțat purtătorul de cuvânt al premierului, care a subliniat și că Rutte a respectat „toate directivele” instituite în cadrul luptei împotriva noului coronavirus, fără a furniza mai multe amănunte.

În Olanda, vizitele la azilele de bătrâni au fost interzise pe 20 martie. De luni, rezidenţii unora dintre aziluri pot primi vizita unei singure persoane, o măsură care ar urma să fie extinsă pe 15 iunie la toate azilele de bătrâni.

 

 

Loading...

Citește și

  • Pandemia nu dă nici pe departe semne că ar bate în retragere. Numărul cazurilor de coronavirus din lume a depășit 10,7 milioane, iar cel al deceselor raportate ca fiind asociate cu Covid-19 a ajuns la 519.000. China a reintrodus restricțiile, după apariția mai multor cazuri în jurul capitalei Beijing, iar SUA au înregistrat un nou bilanț uriaș de infectări.

  • mark rutte premierul olandei

    Premierul Olandei, Mark Rutte, a declarat, miercuri, la Cotroceni, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că ţara sa are îngrijorări cu privire la statul de drept din România, el subliniind că acesta este fundamentul proiectului european.

  • Pasagerii vor purta măşti de la intrarea în aeroportul de plecare până la ieşirea din aeroportul de destinaţie, însoţitorii nu vor mai avea voie să intre în aeroport decât în cazuri excepţionale, iar temperatura ridicată nu va fi un motiv întemeiat pentru a refuza urcarea pasagerului în avion. Toate aceste reguli, plus multe altele, se regăsesc în protocolul întocmit de Agenţia Europeană de Siguranţă în Aviaţie (EASA) şi Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC) pentru călătoriile cu avionul.

  • Profesor la Universitatea din Virginia (Statele Unite ale Americii), Zhen Yan a descoperit că un antioxidant produs în timpul exerciţiilor fizice joacă un rol esenţial în combaterea COVID-19. Medicul a acordat un interviu în exclusivitate pentru adevarul.ro şi vorbeşte despre descoperirea sa, care a făcut deja vâlvă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1