Mariajul dintre Trump și Melania scârțâie? „Trec zile fără ca ei să-și vorbească”

gettyimages-513647770.jpg

trump melania
MAriajul lor nu mai este același, de când Trump a devenit președinte
Foto: Getty

Donald și Melania Trump nici nu-și întâlnesc măcar privirile în mare parte a timpului, iar pe fiul lor, Barron, președintele abia dacă-l cunoaște. Sunt afirmațiile controversate ale scriitorului Michael Wolff, relatate în cartea care l-a făcut președintele american să-și isă din fire.

Lucrarea „Fire and Fury: Inside The Trump White House”, a devenit deja cunoscută în mai multe părți ale lumii, după ce presa a răspândit o serie de știri senzaționale, bazate pe detaliile picante spuse de autor.

O altă remarcă scandaloasă (pentru Donald Trump) se referă la mariajul președintelui american cu Prima Doamnă, care este destul de atipic. După ce s-a afirmat că Trump nici măcar nu doarme în aceași cameră cum soția sa, Wolff spune că și în afara serviciului stau la distanță unul de celălalt.

„Mariajul lui Donald Trump a fost surprinzător pentru majoritatea celor din jurul său, sau era, cel puțin, pentru cei fără avioane private sau nenumărate proprietăți. El și Melania petrec foarte puțin timp împreună. Pot trece zile întregi fără ca ei să se vadă sau să-și vorbească, chiar și când se află amândoi în Trump Tower. Deseori, nici ea nu știe pe unde umblă el, dar nici ea nu dă importanță. Soțul ei umblă de la o reședință la alta, ca dintr-o cameră în alta”, scrie Wolff în lucrarea sa, conform Daily Mail.

spl1599884_001.jpg

donald Trump melania trump casa alba sua
Melania Trump nu a vrut niciodată să intre în politică
foto Guliver / Splashnews

De asemenea, Melania nici nu cunoaște prea multe detalii despre imperiul afacerilor pe care-l conduce soțul ei. Donald Trump, care a fost a mai fost căsătorit de două ori înainte, se lăuda mereu la prieteni că Melania a devenit „trofeul” său, atunci când s-au căsătorit. În același timp însă, cu alte ocazii, mai afirma că a lipsit de multe ori de lângă fiul său, Barron (12 ani), ceea ce deducem că îi este tată mai mult cu numele.

47c570e300000578-5237299-image-m-67_1515129366106.jpg

trump
Trump a "erupt" după ce a apărut pe piață cartea lui Wolff

Tot în carte se precizează că Melania a fost îngrijorată atunci când Trump a câștigat alegerile prezidențiale și chiar ar fi plâns când a văzut rezultatul victorios. Ea știa că noul statut al soțului îi va ruina viitorul fiului său pe care-l clădise cu atâta grijă. Chiar și Trump a fost uimit de victoria în alegeri și, spune Wolff, într-un fel a fost un eșec. Autorul este de părere dacă Trump ar fi pierdut în fața lui Hillary Clinton, în mod paradoxal, el ar fi fost ridicat pe un piedestal de societatea americană (de Republicani, cel puțin), iar afacerile sale ar fi prosperat. Victoria sa a însemnat de fapt o „pierdere” pentru întreaga sa familie. Eșecul în alegeri ar fi făcut din Ivanka și soțul său, de exemplu, celebrități de renume internațional. Tocmai eșecul ar fi fost acela care i-ar fi făcut pe cei din familia Trump să fie priviți ca niște eroi.

Președintele american a erupt, cum era de așteptat, după ce a citit aceste știri, pe care le cataloghează, desigur, „false”. El și-a descărcat furia pe contul de Twitter, unde scrie că i-a blocat autorului accesul la pagina sa personală, dar și la cea a Casei Albe.

Loading...

Citește și