Mamele sunt frumoase și în pielea goală FOTO VIDEO

Ultima actualizare:

    O campanie inedită demonstrează cât de frumos este corpul femeilor, chiar și după sarcinăFoto: Facebook/Jade Beall Photography
O campanie inedită demonstrează cât de frumos este corpul femeilor, chiar și după sarcinăFoto: Facebook/Jade Beall Photography

După ce a născut, în urmă cu trei ani, fotografa Jade Beall a avut o revelație. Ea crede că efectele sarcinii, pe care multe femei le consideră a fi defecte, ar trebui să fie considerate mărci ale frumuseții, așa că a început un proiect inedit.

Jade Beall s-a hotărât să pozeze femeile exact așa cum sunt, fără să le retușeze imaginile cu programul de editare Photoshop. Într-un efort de a celebra toate tipurile de femei, fotografa strânge fonduri pentru campania „You are beautiful” („Ești frumoasă” n.r), pe site-ul A Beautiful Body (Un corp frumos n.r) pentru a susține proiectul în care apar mămici din toate colțurile lumii, împreună cu povestea vieții lor.

Fotografiile au stârnit critici, dar proiectul a fost un succes

Mesajul pe care vrea să îl transmită Beall este unul pozitiv, care încearcă să schimbe prejudecata că femeile nu sunt atrăgătoare după ce nasc. Imaginea în care apare chiar fotografa ce a inițiat proiectul, alâptându-și fetița de trei ani și jumătate, a stârnit un val de critici pe rețeaua de socializare Facebook. Cu toate acestea, mii de prieteni virtuali au complimentat-o pe Jade, iar poza a devenit virală.

"A beautiful body" a devenit o campanie internațională

Proiectul este unul necovențional și s-a bucurat de un adevărat succes, deși a stârnit anumite controverse. Unghiul de abordare al ședințelor foto este de a poza femeile nud, fără a le arăta dintr-un puct de vedere sexual. Beall vrea să elibereze generația viitoarelor mămici de suferința pe care și-o provoacă singure și să își accepte corpul exact așa cum este. În prezent, la proiect participă 24 de fotografi din șapte tări, iar alți 116 au aplicat pentru a lucra în viitor cu mămicile din toată lumea.

Foarte multe femei se simt singure și fără ajutor în lupta cu schimbările pe care le suferă corpul lor, în timpul sarcinii și după ce nasc”, a declarat fotografa, pentru The Huffington Post.

Pe site-ul său apar imagini superbe cu femei din toate colțurile lumii. Jade Beall vrea să le redea mămicilor încrederea în sine și să le facă să își iubească trupul.

Corpul meu este cel al unei mame. Nu îmi place mereu ce văd în oglindă, dar îmi amintesc cu claritate să îl privesc din perspectiva unui copil. Acest corp a fost casa celor patru copii ai mei și i-a hrănit și a avut grijă de ei. Cel mai mic lucru pe care pot să îl fac este să îl iubesc”, a spus Beall.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net