Mama lui Meghan Markle l-a convins pe Harry să renunţe la Casa Regală? «E ca Regina»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi Prinţul Harry pun mare preţ pe sfaturile Doriei Raglandfoto: Profimedia
Meghan Markle şi Prinţul Harry pun mare preţ pe sfaturile Doriei Raglandfoto: Profimedia

Decizia Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle de a părăsi Casa Regală a stârnit o adevărată furtună mediatică şi a ridicat multe semne de întrebare: ce i-a făcut pe cei doi să ia această hotărâre, de ce acum, ce se va întâmpla cu cuplul regal pe viitor. Un lucru e sigur: una dintre influenţele majore a fost Doria Ragland, mama lui Meghan, care este un adevărat sprijin pentru Harry.

Doria, în vârstă de 63 de ani, este cea care a învăţat-o pe Meghan să îşi urmeze calea orice ar fi şi să nu renunţe la nimic din ce îşi doreşte. Tot ea a ajuns să fie un real ajutor în ultima vreme pentru Harry. "Îi cere mereu sfatul. E ca Regina. Nu se plânge niciodată şi nu oferă explicaţii celor din jur. E foarte relaxată, dar nu trebuie să uitaţi că, în ciuda cercelului din nas, e o femeie dură. Dar e şi foarte caldă, mămoasă şi nu caută atenţie, iar felul ei discret de a fi l-a cucerit pe Harry", a povestit un apropiat al Doriei, conform dailymail.co.uk.

Doria e văzută des în Los Angeles, cu câinii ei
Doria e văzută des în Los Angeles, cu câinii ei

Întradevăr, Doria a evitat să se afişeze în public sau să facă vâlvă, spre deosebire de tatăl lui Meghan, Thomas. La nunta din mai 2018, mama ducesei a fost fotografiată stând liniştită, singură, la locul ei, o apariţie discretă. De atunci, ea a fost văzută doar prin Los Angeles, foarte rar cu fiica ei sau familia lui Harry. "Pune mare preţ pe viaţa privată. Dar în ultima vreme e mereu cu ei. Şi dacă nu e fizic, îi sună", a mai adăugat sursa. 

Prinţul Harry crede că Doria e o persoană increbilă

Într-un interviu pentru BBC, dinainte nunţii, Harry a spus că Doria este "o persoană incredibilă". Ea a stat şase săptămâni în Marea Britanie, cu Meghan şi Harry, după naşterea lui Archie. Mama lui Meghan a mai pertrecut cu ei Ziua Recunoştiinţei, în noiembrie, dar şi Crăciunul în Vancouver. 

Doria s-a luptat pentru a fi mereu independetă financiar

Cu un background cât se poate de diferit de familia regală, Doria s-a născut în 1956, în Cleveland. A fost marcată enorm de moarte mamei sale, care s-a stins de tânără. Aşa a decis să aibă mereu grijă de ea şi să se pună pe primul loc. A învăţat-o pe Meghan acelaşi lucru, dar şi cum să fie mereu independentă financiar, la fel ca ea. Ca şi Meghan, Doria a fost implicată politic şi a participat la proteste încă din liceu. A luptat pentru a obţine o diplomă de facultate, dar şi una de masterat, timp în care şi-a crescut şi fiica, pe Meghan. Acum, Doria lucrează ca instructor de yoga şi este mereu văzută prin Los Angeles, fie ducându-se la muncă, fie plimbându-şi câinii, mereu îmbrăcată lejer şi relaxată. 

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net