Maia Sandu s-a vaccinat cu AstraZeneca: "Am primit vestea din partea României că vom avea mai mult vaccin"

maia-sandu.jpg

Maia Sandu
Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat
Foto: Facebook Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat vineri (7 mai) cu prima doză din vaccinul produs de AstraZeneca, la policlinica de stat din Chişinău. Aceasta a declarat că a decis să se vaccineze după ce a fost anunţată că România va oferi Republicii Moldova alte câteva sute de mii de doze de vaccin.

"Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez - familia, prietenii, colegii.

Mulțumesc medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate - să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri.

Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea.", a scris Maia Sandu pe Facebook.

Loading...
 
 

Citește și