Maia Sandu s-a vaccinat cu AstraZeneca: "Am primit vestea din partea României că vom avea mai mult vaccin"

Ultima actualizare:

    Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat Foto: Facebook Maia Sandu
Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat Foto: Facebook Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat vineri (7 mai) cu prima doză din vaccinul produs de AstraZeneca, la policlinica de stat din Chişinău. Aceasta a declarat că a decis să se vaccineze după ce a fost anunţată că România va oferi Republicii Moldova alte câteva sute de mii de doze de vaccin.

"Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez - familia, prietenii, colegii.

Mulțumesc medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate - să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri.

Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea.", a scris Maia Sandu pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net