Mai bine în puşcărie decât lângă soţie

Ultima actualizare:

    Americanul Lawrence John Ripple, de 70 de ani, a jefuit o bancă pentru a fi arestat ca să scape de nevastă
Americanul Lawrence John Ripple, de 70 de ani, a jefuit o bancă pentru a fi arestat ca să scape de nevastă

Incredibil! După o ceartă monstruoasă cu soţia, pensionarul Lawrence John Ripple, de 70 de ani, s-a dus să spargă o bancă numai pentru a fi arestat. Preferă să stea în puşcărie ca să scape de consoartă.

Un caz cum nu s-a mai auzit! Americanul Lawrence John Ripple, din Kansas City, a înscenat un jaf la o bancă, vinerea trecută, cu scopul de a ajunge la închisoare. Înarmat cu un bilet pe care scria că vrea bani şi că posedă asupra sa o armă, bărbatul a intrat într-unul din sediile ale Bank of Labor de pe Bulevardul Minnesota din oraşul său. A înmânat hârtia casierului, care i-a dat câteva bancnote de 100 de dolari (circa 395 de lei) şi a acţionat imediat butonul de panică. Însă mare i-a fost mirarea funcţionarului băncii, când a văzut că Ripple nu fuge cu banii. Ba mai mult decât atât, el a aşteptat liniştit în hol sosirea oamenilor legii. 

În scurt timp, poliţiştii şi-au făcut apariţia, iar pensionarul le-a spus bucuros că el era tipul pe care îl căutau. “S-a certat cu soţia şi s-a săturat de scandalurile pe care i le făcea în ultima vreme”, a dezvăluit un ofiţer FBI care l-a anchetat. 

Ripple le-a spus anchetatorilor că preferă să stea în puşcărie decât cu consoarta. Numai acolo este sigur că va scăpa cu siguranţă de ea. Dacă ar fi părăsit-o şi ar fi încercat să se stabilească în altă parte, se temea că “l-ar găsi şi în gaură de şarpe”. John Ripple a mărturisit că a scris biletul pe care avea să-l înmâneze casierului de la bancă chiar în prezenţa nevestei. De asemenea, i-a spus ce intenţionează, strigându-i: “Mai bine mă duc la pârnaie, decât să mai rămân acasă!”. 

Ghinion! Judecătorul l-a trimis acasă, la nevastă

Justiţia a decis, însă, marţi, 6 septembrie, ca bărbatul să răspundă acuzaţiilor de jefuire a băncii în stare de libertate. A doua zi, miercuri, 7 septembrie, a fost eliberat. Nu se ştie dacă s-a întors la soţie sau s-a ascuns, după ce nu a reuşit să convingă autorităţile să-l ţină la zdup. Jurnaliştii americani nu au mai izbutit să-i dea de urmă după eliberare, potrivit “The Huffington Post”.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net