Lux orbitor! În culisele nunții de 1 miliard de euro a unui oligarh rus

main_1.jpg

Tânărul miliardar Said Gutseriev s-a căsătorit cu o studentă
Foto: Instagram

Said Gutseriev (28 de ani), fiul unui miliardar, s-a căsătorit cu studenta Khadija Uzhakhov (20 de ani), într-o ceremonie de lux, în acest weekend. Mireasa este studentă la o universitate de Stomatologie din Moscova, Rusia, iar mirele este educat la Oxford, în Marea Britanie. Tatăl lui Said este Mikhael Gutseriev, un oligarh și un magnat media, care are o avere de peste 5 miliarde de euro, potrivit revistei Forbes.

Cei care i-au încântat pe nuntași au fost Jennifer Lopez și Enrique Iglesias. Mireasa a purtat o rochie semnată de celebrul designer Elie Saab în voaloare de 22.000 de euro, o ținută la care alte femei pot doar să viseze.

oligarh rus nunta mireasa rochieZoom
Tortul a avut nouă etaje
Foto: Instagram

 

Rochia tinerei Khadjia a fost adusă tocmai de la Paris și a cântărit peste 11 kilograme, din cauza trenei uriașe și a miilor de pietre prețioase aplicate pe ea, potrivit publicației britanice Daily Mail. Khadija Uzhakhov a arătat ca o prințesă scoasă din filmele Disney. Rusoaica și-a accesorizat ținuta extravagantă cu o coroană, un lanț și o brățară de diamante.

oligarh rus nunta mireasa rochieZoom
Rochia tinerei mirese a cântărit peste 11 kilograme
Foto: Instagram

 

Nunta a avut loc la restaurantul de lux Safisa, din Moscova, iar decorul a fost extravagant. Nuntașii au fost pe măsură. Au venit la local cu mașini luxoase și au avut parte de un spectacol de neuitat. Pe scenă au urcat Jennifer Lopes și Enrique Iglesias care au oferit un show incredibil.

oligarh rus nunta mireasa rochieZoom
Decorul a fost parcă scos din basme
Foto: Instagram

 

Și asta nu e tot. Patricia Kaas le-a cântat o serenadă mesenilor, iar presa locală a scris că printre cântăreții de la nunta lui Said Gutseriev și a lui Khadija Uzhakhov ar fi venit și Beyonce, Elton John. și Sting.

oligarh rus nunta mireasa rochieZoom
Said Gutseriev, alături de celebrul cântăreț Sting
Foto: Instagram

Așa arată o nuntă de 1 miliard de euro

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • spala masina dezbracata

  Un videoclip în care două femei fac show erotic în timp ce spală o mașină a devenit viral pe rețelele sociale. În imagini se vede cum Grisha Mamurin, nepotul oligarhului rus Gregory Neklyudov, le convinge pe cele două să rămână în lenjerie și să îi spele mașina, în schimbul unei sume de bani.

 • amante sexy oligarhi rusi

  Amantele oligarhilor ruși au fost părăsite de partenerii lor căsătoriți, după ce criza petrolului a lovit dur economia națiunii. Femeile întreținute, cunoscute drept soderzhanki, și-au pierdut sursa principală de venit și au fost lăsate cu ochii în soare. Bombele sexy s-au lăfăit în lux, finanțat de sponsorii lor, iar acum se plâng că nu își găsesc niciun loc de muncă.

 • copii oligarhi rusia

  Cei mai bogați copii din Rusia au mașini de lux, avioane private, case de vacanță cu vedere și nu nu se sfiesc să se laude cu toate acestea. Un cont de Instagram anonim a adunat mai multe imagini incredibile cu odraslele oligarhilor ruși și a creat o adevărată isterie pe Internet.

 • elena ceausescu partide sex inregistrate

  În timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante. De abia după Revoluție, românii au aflat cum arăta casa lui Ceaușescu din Primăverii și cum trăiau, de fapt, cei doi soți, dar și protejații acestora.