Lui Miss Fund îi putrezeşte poponeţul

Ultima actualizare:
2015. Riscă să-şi piardă picioarele
2015. Riscă să-şi piardă picioarele

E în pericol să-şi piardă picioarele! Frumoasa braziliancă Andressa Urach a fost internată de urgenţă din nou în spital din cauza infecţiei care i-a putrezit muşchii, după ce şi-a pus implanturi în fese.

Vedetă de televiziune, care a ieşit pe locul doi la concursul Miss Fund, în anul 2012, Andressa Urach trece prin momente îngrozitoare. După ce a petrecut o lună în spital, la terapie intensivă, în decembrie anul trecut, de teamă că îşi va pierde un picior, fiindcă îi putreziseră muşchii din cauza implanturilor fesiere, diva a fost internată din nou de urgenţă.

Deşi medicii i-au scos implanturile şi au supus-o unor tratamente puternice, Andressa are încă mari suferinţe din cauza infecţiei, care a recidivat, şi din cauza căreia s-a trezit cu o uriaşă inflamaţie la fund. De pe patul de spital din Sao Paulo, tânăra a mărtursit că a fost supusă unei operaţii de urgenţă pentru a i se elimina substanţele ce îi rămăseseră în fesa stângă, care îi puneau viaţa în pericol.


    2015. Riscă să-şi piardă picioareleFoto: Guliver/ Splashnews/AP
2015. Riscă să-şi piardă picioareleFoto: Guliver/ Splashnews/AP

“Sufăr mult, dar Dumnezeu e cu mine. E vina mea, orgoliul m-a făcut să întrec orice limite”, a spus vedeta braziliană. Andressa Urach, care susţine că a făcut sex cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, a suferit nouă operaţii în ultimii cinci ani. Şi-a făcut o rinoplastie, pentru modelarea nasului, o corecţie la pomeţi, o reducere de bărbie, şi-a pus silicoane în sâni şi chiar şi-a făcut o reducere a labiilor. Pentru mărirea fundului, ea şi-a făcut injecţii cu hidrogel şi polimetil metacrilat, în iulie 2014. Hidrogelul nu a fost absorbit de corpul său şi a început să aibă dureri. Polimetil metacrilatul s-a lipit de muşchi şi a început să le putrezească ţesutul. În noiembrie a fost pentru prima oară internată în spital din cauza infecţiei apărute la fesa stângă. O lună mai târziu a ajuns la terapie intensivă, unde a stat 30 de zile. Acum infecţia a reapărut şi Andressa se teme că va rămâne fără picioare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net