Lovitură de teatru? Prințesa Dubaiului era deja divorțată când a fugit în Marea Britanie

Ultima actualizare:
Prințesa Haya are doi copii cu emirul Dubaiului
Prințesa Haya are doi copii cu emirul Dubaiului

Misterul „evadării” prințesei Dubaiului se adâncește tot mai mult! Haya bint Al Hussein (45 de ani) i-a luat pe cei doi copii ai săi și a fugit cu ei în Marea Britanie, gestul ei dând naștere unei crize diplomatice cu Emiratele Arabe Unite. Soția șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum (70 de ani) a plecat și cu 39 de milioane de dolari, iar presa a speculat că a fugit pentru că teme pentru viața ei și a copiilor.

Multă vreme s-a vorbit despre faptul că prințesa Dubaiului își dorește să divorțeze cât mai repede de șeicul Mohammed și că aceasta a cerut azil politic în Marea Britanie. Cu toate acestea, se pare că Haya Al Hussein era deja divorțată atunci când a fugit din Dubai, potrivit weeklyblitz.net. Asta explică și comunicatul de presă neașteptat, dat în urmă cu câteva zile de șeicul Mohammed și de prințesa Haya. După mediatizarea intensă a subiectului, aceștia au comunicat că audierea de la tribunal din 20 iulie, care are loc la o Curte Supremă din Marea Britanie, are legătură strict cu bunăstarea copiilor, și nu cu divorțul sau cu averea pe care o au de împărțit emirul Dubaiului și prințesa Haya. Șeicul Mohammed a dat-o în judecată pe cea de-a șasea lui soție în mai, fiind reprezentant în fața judecătorilor de către avocata Helen Wards. Următoarea audiere are loc pe 30 iulie.

Potrivit sursei citate, comunicatul „la comun” dat de cei doi este menit să ascundă mai multe lucruri de presă și de public, unul dintre ele fiind faptul că divorțul a avut deja loc în secret. Cel mai probabil, detaliile despre împărțirea averii nu vor fi făcute publice niciodată. Între timp, presa speculează că prințesa Haya va câștiga custodia pentru Zayed și că Jalila va rămâne în grija șeicului Mohammed.  Cu toate acestea, există și cei care atrag atenția faptului că prințesa Dubaiului ar putea pierde întreaga custodie a copiilor săi.

Cine este prințesa Haya bint Al Hussein

Prințesa Haya și șeicul Mohammed s-au căsătorit în 2004
Prințesa Haya și șeicul Mohammed s-au căsătorit în 2004

Prințesa Dubaiului este sora vitregă a Regelui Iordaniei, Abdullah al II-lea. Prințesa Haya are 45 de ani, a fost născută în Iordania și școlită în Marea Britanie, la Londra. Aceasta a urmat cursurile Univeristății Oxford și a reprezentat Iordania la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000, la echitație. 

Prințesa Haya s-a căsătorit cu șeicul Mohammed bin Rashid în 2004. Acesta este primul ministru, dar și conducătorul suprem al Dubaiului. Șeicul Mohammed a înființat și cele mai prestigoase curse de cai din Marea Britanie - Godolphin. Pasionată de echitație și de sport în general, prințesa Dubaiului a declarat în nenumărate rânduri că vrea să ajute tinerele talente să se afirme, potrivit The Sun. 

„Prințesa Haya a fost motivată de credința că sportul face viața mai bună, ajută la emanciparea femeilor, rupe barierele și granițele dintre oameni și națiuni”, se arată pe site-ul prințesei Dubaiului.  

De-a lungul anilor, prințesa Dubaiului a fost implicată în numeroase acțiuni caritabile. Ea este și vicepreședintele cursei de cai regale din Marea Britanie (Royal Windsor Horse Show). Până recent, Haya Bint Al Hussein a fost fotografiată în mod regulat la cele mai importante curse de cai. Într-un interviu oferit Emirates Woman în urmă cu trei ani, prințesa Dubaiului a mărturisit că și-a dorit întotdeauna să devină jurnalist și că este pasionată să citească ziare și reviste.

Ea are doi copii cu șeicul Mohammed bin Rashid, Sheikha Al Jalilla și Sheikh Zayed. Aceasta explica în anii trecuți că cei mici „adoră deșertul” și că „îl iubesc foarte tare pe tatăl lor”. Jurnaliștii de la Emirates Woman au spus despre prințesa Dubaiului că „îi sclipeau ochii atunci când vorbea de soțul și de copii ei”.


    Prințesa Haya are doi copii cu emirul DubaiuluiFoto: AFP
Prințesa Haya are doi copii cu emirul DubaiuluiFoto: AFP

Citește și

Prințesa Dubaiului a fugit de soțul șeic de teamă că va fi ucisă? Ce riscă Marea Britanie dacă o va proteja

Prințesa Dubaiului și-ar fi înșelat soțul șeic! Bodyguardul ei englez ar fi cauza fugii în Londra

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net