În Londra, unul din cinci cerșetori este român

09c060c400000514-0-image-a-13_1456450808770.jpg

cersetori romani londra
În Londra, unul din cinci cerșetori este român
Foto: Daily Mail

Statisticile arată că din cei 7.500 de oameni ai străzii din Londra, 1.388 provin din România. Acest lucru înseamnă că unul din cinci cerșetori este român. Numărul cerșetorilor români s-a dublat într-un an. Autoritățile locale au observat că acești cerșetori s-au organizat deja în adevărate bande care controlează cerșetoria, jafurile și prostituția.

Conform unor cercetări efectuate de Departamentul Comunităților din Marea Britanie, mai puțin de jumătate din totalul oamenilor străzii din Londra sunt englezi, relatează Daily Mail. În martie 2015, erau 3.212 de cerșetori britanici (ceea ce înseamnă 43% din totalul oamenilor străzii). La aceștia se adaugă 639 de cerșetori din Polonia și 227 din Lituania. Cel mai mare procent este însă reprezentat de cei din România.

0f4ed9d700000514-0-image-a-14_1456450902247.jpg

cersetori romani londra
Din totalul cerșetorilor londonezi, doar 43% sunt englezi
Foto Daily Mail

 

Autoritățile britanice spun că este o situație fără precedent pentru capitala londoneză. Niciodată nu s-au mai confruntat cu un aflux atât de numeros de cerșetori proveniți din alte țări. Sursele locale confirmă faptul că mulți dintre cerșetorii români s-au organizat în adevărate bande care se ocupă în unele zone de jafuri și chiar prostituție.

Loading...

Citește și

  • Corneliu Vadim Tudor cersetori blestem

    Moartea lui Corneliu Vadim Tudor i-a luat luni (14 septembrie) prin surprindere şi pe cei care-l îndrăgeau, și pe cei care nu-l aveau la suflet. Foarte puțini dintre aceștia știu, însă, care a fost una dintre cele mai mari temeri ale scriitorului devenit om politic. Este şocantă ultima sa mărturisire făcută pentru „Click!”.

  • Actorul Johnny Depp (49 de ani) a angajat doi oameni fără adăpost pentru a apărea ca figuranţi în viitorul său film, “Transcendence”.

  • Ţine la siluetă, dar este şi mare fan fast-food. Pentru un meniu pe cinste, sau doar pentru un suc, EBA trece destul de des pragul McDonalds-urilor. Când cumpără prea multe, împarte cerşetorilor.

  • Potrivit unui proiect de lege privind interzicerea activităţii de cerşetorie, iniţiat de deputatul PDL Ştefan Daniel Pirpiliu, sunt sancţionaţi atât cerşetorii, cât şi persoanele care, impresionate de povestea acestora dau bani de pomană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1