Londra a fost inundată după o ploaie torențială. Apa a blocat străzile FOTO

inundatii-londra.jpg

Inundatii Londra
Londra a fost inundată, după o ploaie torențială
Foto: AFP

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ploile torenţiale care s-au abătut peste sud-estul Angliei au provocat, duminică seară, inundaţii până pe străzile Londrei, unde transportul a fost afectat. Serviciile de salvare se confruntă cu inundaţii puternice peste tot în capitala britanică, a scris pe Twitter în cursul serii primarul Sadiq Khan.

Autobuzele, metrourile şi trenurile au fost afectate. Londonezii au fost îndemnați să îşi verifice itinerariul şi să evite traversarea zonelor inundate pe jos sau cu maşina, relatează news.ro. În sudul capitalei britanice, în apropierea staţiei Queenstown Road, poliţia a blocat traficul pe o arteră devenită impracticabilă, şoseaua fiind inundată, în special sub podurile feroviare. Cel puțin o stație de metrou a fost umplută cu apă.

londra-2.jpg

Inundatii Londra
Ploile torenţiale însoţite de vânt care s-au abătut peste sud-estul Angliei
Foto: AFP

Serviciul britanic de meteorologie, Met Office, a declanşat o alertă portocalie pentru furtuni la Londra şi zonele învecinate valabilă duminică seara, dar furtuni şi ploi torenţiale sunt aşteptate până luni în sudul ţării.

londra-3.jpg

Inundatii Londra
Pompierii din Londra au indicat pe Twitter ca au primit aproximativ 300 de apeluri raportând inundaţii în sud-vestul capitalei
Foto: AFP

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul