Lovitură dură pentru Charles! Britanicii n-o vor regină pe Camilla

charles_si_camilla.jpg

printul charles camilla
Charles și Camilla nu sunt simpatizați de națiunea britanică
Foto: Getty

Doar 19% dintre britanici cred că soția lui Charles, Camilla, este potrivită pentru a fi regină, potrivit unor sondaje recente. Anii recenți au sugerat că ea a câștigat inima națiunii, însă se pare că nu a reușit.

Printul Charles se confruntă cu o nouă lovitură în speranțele sale de a fi încoronat. Britancii n-o vor sub nicio formă drept regină pe soția lui, Camilla. Rezultatele noilor sondaje vin după ce, în presă, au apărut din ce în ce mai multe articole despre Prințesa Diana, deoarece se împlinesc 20 de ani de la moartea acesteia. Rezultatul este o dezamăgire uriașă pentru Charles, care și-a pus mereu speranța că soția lui va deveni Regină, potrivit Daily Mail

În ultimii ani, ducesa părea, de asemenea, că a câștigat inima britanicilor cu munca ei publică, iar evenimentele petrecute în jurul aniversării sale de 70 de ani, în luna iulie, au fost bine primite de națiune, iar presa vuia cu ultimele detalii despre petrecerile organizate de Camilla. Însă, se pare că orice ar face ducesa, britanicii nu o pot uita pe Diana, Prințesa Inimilor, și că își doresc ca soția lui Charles să nu fie niciodată regină. Mai mult, cei mai mulți cred că însuși Charles ar trebui să renunțe la tron, în favoarea lui William. Cert este că, din sondajul realizat în urmă cu două zile de Sunday Express, 67% din britanici nu își doresc să o vadă pe Camilla Regină. 

Loading...

Citește și