Legătura neobișnuită pe care o au Meghan Markle și Kate Middleton, dinainte să devină ducese! Nimeni n-a știut

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și Meghan Markle sunt ambele pasionate de modă, dar vor să se implice în campanii caritabileFoto: Getty
Kate Middleton și Meghan Markle sunt ambele pasionate de modă, dar vor să se implice în campanii caritabileFoto: Getty

Ce mică e lumea! Kate Middleton (37 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) au un lucru neobișnuit în comun, dinainte să se căsătorească și să facă parte din familia regală britanică. Ducesa de Sussex și-a lansat o linie de haine, cu ajutorul organizației „Smart Works”, care ajută femeile să revină în câmpul muncii.

Acesta a fost un vis mai vechi al fostei actrițe americane. Meghan Markle și-a dorit foarte tare ca hainele ei să ajungă la femeile care vin din medii dezavantajate și care nu își permit astfel de piese vestimentare. Ea a vrut să transmită un mesaj de uniune și de comunitate. Multe din hainele proprii au fost donate, însă Meghan și-a dat seama că nu are ținute în toate mărimile, așa că a vrut să creeze o colecție-capsulă proprie, care să nu iasă niciodată din stoc. Linia „Smart Set” a fost creată în scop caritabil.

Kate Middleton a lucrat pentru unul dintre colaboratori

Puțini știu că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, are o legătură specială cu acest proiect, care datează dinainte să fie căsătorită cu prințul William, potrivit Daily Star. Mai exact, ea lucrat cu Jigsaw, unul dintre principalii colaboratori care se ocupă de linia de haine a ducesei de Susex. Acest lucru se întâmpla în 2006, înainte să se căsătorească cu prințul William. Kate Middleton a obținut acest job după ce a luat legătura cu fondatoarea brand-ului, Belle Robinson, care a fost foarte impresionată de ea. La acea vreme, Kate era deja într-o relație cu actualul ei soț. Acum, coincidența face ca același brand să se ocupe de colecția de haine a lui Meghan Markle. 

„Comunitatea înseamnă atunci când te duci și cotrobăi prin dulapul tău și spui: ăsta e sacoul în care am obținut job-ul la care am visat, dar nu mai am nevoie de el. Dacă pot să împart bucuria asta cu altcineva și să fiu parte din succesul unei alte femei, atunci asta înseamnă să faci parte dintr-o comunitate”, a declarat Meghan Markle, într-un discurs. 

Citește și

Cât au costat ținutele purtate de Meghan Markle în Africa de Sud! Suma este surprinzătoare

Meghan Markle a purtat o rochie de 100 de euro în Africa de Sud. Vântul i-a făcut probleme

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net