Lector al Universități Birghmingham, închisoare pentru 32 de ani. A molestat 46 de copii

Ultima actualizare:

    Lectorul a șantajat zeci de copii pentru mai bine de 8 ani Foto:Arhivă personală
Lectorul a șantajat zeci de copii pentru mai bine de 8 ani Foto:Arhivă personală

Cazul unui lector al Universității Birghmingham a devenit cunoscut în întreaga lume. Matthew Falder a fost condamnat la 32 de ani de închisoare, luni, după ce a pledat vinovat la 137 capete de acuzare. Acesta a fost acuzat că îți șantaja victimele vulerabile, pe care le convingea să comită acte sexuale inadecvate.

Numărul victimelor se ridică la 46 de persoane. Acestea cuprindeau persoane de sex feminin și masculin, aflate în pragul adolescenței, care erau șantajate și obligate să violeze minori, dar și să realizeze fotografii compromițătoare cu copii. Traumele pe care le-au suferit victimele au fost imense, căci cel puțin trei dintre acestea au încercat să se sinucidă, după ce au fost convinse să îi trimită fotografii în care acestea se aflau în ipostaze compromițătoare. Acțiunile sale s-au desfășurat pe parcursul a opt ani și, în tot acest timp, cercetătorul la Universitatea Birghmingham nu s-a întâlnit niciodată în viața reală cu victimele sale. În schimb, el a recurs la șantajul pe Internet, de cele mai multe ori dându-se drept o artistă care ar fi căutat fotografii pe baza cărora să realizeze picturi nud, informează independent.co.uk. Lectorul a fost arestat în urma unei anchete internaționale care a fost coordonată de Agenția Națională de Crimă și va plăti scump pentru acțiunile sale revoltătoare. 

Detaliile din anchetă sunt absolut șocante, iar mărturiile minore sunt terifiante, aceste chestiuni îndreptățind concluzia judecătorului potrivit căruia pedoflul a fost „dereglat și sadic”. Conform acestuia, trauma victimelor „nu se va sfârși niciodată”, din cauză că imaginile pe care acesta le-a obținut de la ele au fost distribuite și rămân în mediul virtual.

Lectorul pedofil a fost un student foarte inetligent și implicat, iar toți cei care l-au cunoscut în perioada facultății au avut numai vorbe bune la adresa lui. Unul dintre tutorii săi, de exemplu, la descris drept „unul dintre cei mai remarcabili studenți”, a cărui muncă „are un impact internațional”. Mai mult, acesta a precizat că pedofilul era foarte talentat și că petrecerile deveneau mult mai animate atunci când el era sufletul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net