Laura Bretan are concurență la America's Got Talent. Simon Cowell, din nou mut de uimire

Ultima actualizare:

    Laura Bretan are concurență serioasă la "America"s Got Talent"
Laura Bretan are concurență serioasă la "America"s Got Talent"

Se pare că nu doar Laura Bretan l-a impresionat pe Simon Cowell, cel mai greu de înduplecat dintre jurații de la "Amerca's Got Talent". Acesta a fost lăsat cu gura căscată de un număr de magie al unui concurent.

Numele lui este Steven Brundage, are 25 de ani și a dorit să-i impresioneze pe membrii juriului și chiar a reușit. El s-a prezentat destul de simplist pe scena concursului, având la el doar niște pungi de hârtie și un cub rubik, potrivit DailyStar.co.uk

Numărul său de magie nu pare deloc complicat. Steven i-a cerut unuia dintre jurați să amestece culorile cubului, iar apoi l-a băgat în punga de hartie. În doar două secunde a scos cubul din pungă complet rezolvat. 

La început, Simon Cowell a fost neîncrezător, ca de obicei, dar când concurentul le-a dovedit celor trei jurați că punga era absolut goală, Simon a fost mut de uimire.

Ultima dată când cel mai "aspru" jurat a rămas atât de impresionat a fost când Laura Bretan, câștigătoarea "Românii au talent" i-a încântat cu vocea sa de înger.

Laura Bretan l-a impresionat cu vocea sa fantastică pe Simon Cowell

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net