A lăsat un bilet pentru cel care a parcat în locul ei. Replica genială

12443771_10153774134126031_441759427_o.jpg

scrisoare bilet parcare ilegala
O femeie i-a lăsat o scrisoare unui străin care a parcat în locul ei, dar răspunsul lui a șocat-o
Foto: Aplus.com

E o reacție naturală să te enervezi când vezi o hârtie lăsată în parbrizul mașinii tale, dar ce ai face dacă acel bilet ar fi, de fapt, o scrisoare, nu o amendă? Recent, o femeie care și-a găsit ocupat locul de parcare pentru care plătise, i-a lăsat străinului un mesaj pentru a-și exprima doleanțele. Totodată, ea i-a menționat celui care a parcat în locui ei că putea să sune să-i fie mașina ridicată, însă s-a gândit să nu facă asta și a parcat altundeva.

Spre surpriza ei, a doua zi, femeia a găsit un plic în parbrizul autmobilului său în care se afla o scrisoare și  100 de dolari bani gheață, potrivit boredpanda.com

scrisoare bilet parcare ilegalaZoom
Acesta este biletul lăsat de femeie
Foto: bordepanda.com

 

Așa sună scrisoarea pe care a trimis-o femeia persoanei care i-a „furat” locul de parcare: „Bună. străine. Pentru că ai parcat în locul meu aseară (și încă ești aici???), am primit o amendă peste noapte, pentru că am parcat în altă parte. Sunt falită! Acestea sunt locuri de parcare plătite și aș fi putut să îți ridic mașina și să te reclam. Nu am să fac asta, dar te rog să nu mai parchezi în locul meu pe viitor”.

scrisoare bilet parcare ilegalaZoom
Așa i-a răspuns străinul femeii supărate pe el
Foto: bordepanda.com

 

Acesta este răspunsul genial și neașteptat al străinului: „În primul rând, vreau să-mi cer scuze că am parcat în locul tău și îți dau asta (100 de dolari n.r) pentru a-mi plăti partea amenzii pe care ai primit-o, dar și pentru orice altceva mai ai nevoie, pentru că este o perioadă dificilă a anului. Crăciun Fericit. (semnat)- măgarul care a parcat în locul tău”.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • scrisoarea unui vasluian iubita

  Scrisoarea unui vasluian pentru iubita lui de 17 ani a devenit virală pe toate rețelele de socializare. Internauții s-au amuzat pe seama acestuia, mai ales că greșelile gramaticale sunt catastrofale. Scrisoarea a făcut furori în mediul online, fiind distribuită de mii de români, pe paginile lor de Facebook. Amorezul înfierbântat a avut multe să-i spună prietenei lui adolescente.

 • scrisoare mama singura copil rebel

  Scrisoarea unei mame către copilul ei de 13 ani a devenit virală pe internet. Femeia s-a decis să îl pună la punct pe băiatul care s-a declarat independent. I-a scris un mesaj în care i-a enumerat toate responsabilităţile pe care le are de acum, având în vedere că puştiul a vrut să fie pe cont propriu de la această vârstă fragedă.

 • regina elisabeta scrisoare virala

  Un „ritual” realizat cu sfințenie a ajuns în atenția presei internaționale. Timp de 60 de ani, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, bunicul internautului Andrew Simes îi trimitea câte o felicitare Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii (89 de ani). Se pare că aceasta a fost impresionată de gestul bărbatului și i-a răspuns anual la scrisori. Pe lângă asta, cei doi au avut parte de o întâlnire inedită, în urmă cu mulți ani.

 • Romantismul nu a dispărut! Două tinere şi-au făcut o afacere din astfel de scrisori. Domnii, mai puţini inspiraţi la capitolul scris, pot apela la ele, dacă vor să impresioneze persoana iubită.

 • pedofil scrisoare pedofilie copii abuzati

  Todd Nickerson, un pedofil din Tennessee (SUA) a redactat o scrisoare controversată. El susține că nu este un monstru, așa cum îl vede societatea, pentru că nu agresează sexual nici un copil și nu se uită la filme porno cu minori. Bărbatul a continuat să explice că pedofilia ar trebui considerată o orientare sexuală și că există o diferență între pedofili și persoanele care abuzează sexual copiii.

 • Poorna Bell sot sinucidere

  O femeie al cărei bărbat s-a sinucis a decis să îi scrie o scrisoare publică, la 30 de zile după moartea lui, pentru a-I face pe oameni să înțeleagă că depresia este o boală la fel de important precum cancerul. Ea vrea să schimbe impresia pe care o au oamenii față de această boală mintală și să îi ajute pe cei care vor să se sinucidă.