Lady Gabriella de Windsor s-a căsătorit! Prințul Harry a venit fără Meghan Markle la nunta regală

lady-gabriella-s-a-casatorit.jpg

Nunta Gabriellei de Windsor
Lady Gabriella și Thomas Kingston s-au căsătorit la capela St. George
Foto: Getty

Lady Gabriella de Windsor (38 de ani), fiica unuia dintre verișorii Reginei Elisabeta, prințul Michael, s-a căsătorit cu Thomas Kingston, sâmbătă (18 mai), la Capela Sfântul George de la Castelul Windsor. Tot aici au avut loc nunțile lui Meghan Markle cu prințul Harry, dar și a prințesei Egenie cu Jack Brooksbank.

În cea mai importantă zi din viața ei, Lady Gabriella a purtat o rochie de mireasă superbă, dantelată, creată de Luisa Beccaria. Voalul a fost, așa cum era de așteptat la o nuntă regală, extrem de lung. Rochia a fost brodată cu flori, iar pe cap a purtat o coroniță de diamante, care a aparținut bunicii ei, Prințesa Marina.

Lady Gabriella a avut parte de o nuntă de visă

nunta-lady-gabriella.jpg

Nuntă Lady Gabriella
Lady Gabriella și Thomas Kingston s-au căsătorit în weekend
Foto: Getty

 

Buchetul de nuntă a fost unul tradițional, format din trandafiri albi, mărgăritar și trandafiri Juliet, potrivit revistei People. Lady Gabriella a avut parte de niște domnișoare de onoare adorabile: Isabella Windsor, Maud Windsor, Leonora Weisman, Aurelia del Drago, Eliza Godsmith și Emily Conolly. Toate au purtat rochii albe-nud, în ton cu buchetul miresei. Cavalerii de onoare ai mirelui au fost Benjamin Crow, Jamie Campbell și Daniel Crow.

Pe interior, biserica a fost decorată cu flori, aranjamentele fiind făcute de Paul Thomas. Decorul a fost format din bujori portocalii, trandafiri albi, hortensii și nemțișori pereni. 

lady-gabriella-mireasa.jpg

Lady Gabriella nuntă
Lady Gabriella a purtat o coroniță cu diamnate
Foto: Getty

 

Printre invitații care au venit la petrecerea de nuntă s-au numărat soțul Reginei, prințul Phillip, părinții miresei (Prințul Michael de Kent și soția), fratele și cumnata miresei (Lordul Frederick de Windsor și soția), prințesa Alexandra, dar și nepoțelele Gabriellei, Maud și Isabella de Windsor. La ceremonia din biserică au fost și Regina, dar și prințul Harry, care a venit fără soția lui. Meghan Markle a devenit de curând mămică și este mult prea ocupată cu băiețelul lor, Archie.

printul-harry.jpg

Prințul Harry, la nunta Gabriellei de Windsor
Prințul Harry a venit singur la nuntă
Foto: Getty

 

Citește și

Kate Middleton, un alt omagiu adus prințesei Diana! Ducesa a strălucit într-o ținută complet roz

Ce i-a spus Regina lui Kate Middleton când a văzut-o îmbrăcată așa. Replica lui William

 

 

Loading...

Citește și