La un pas să fie ucisă de prietena din copilărie, din cauza alcoolului: «Nu am încredere în nimeni»

Ultima actualizare:

    Foto: Twitter
Foto: Twitter

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente de groază din cauza celei mai bune prietene care, într-o clipă, a decis să o lege de pat și să o mutileze pe viață, fără să dea dovadă de milă.

Cele două tinere erau prietene apropiate de 17 ani, până când Sarah Holden, în vârstă de 26 de ani, și-a atacat în mod brutal prietena în iulie, anul trecut. Decizia de a-și înjunghia prietena a venit în urma unei seri îmbibate în alcool consumat în locuința criminalei. Deodată, Sarah i-a legat încheieturile și gleznele prietenei sale din copilărie, apoi a început s-o înjunghie pe toată suprafața corpului fără oprire.


    Agresoarea suferă de tulburare borderline și regretă nespus ce a făcut Foto:Arhivă personală
Agresoarea suferă de tulburare borderline și regretă nespus ce a făcut Foto:Arhivă personală

 În timpul atacului, tânăra i-a repetat victimei ”iartă-mă, prințesă” și i-a aplicat cel puțin 17 lovituri de cuțit, lăsând-o cu răni îngrozitoare scrie metro.co.uk. După ce a oprit atacul, criminala și-a chemat fratele ca să-i arate ce a făcut. Acesta a fost șocat de ceea ce a văzut și, fără să stea pe gânduri o clipită, a sunat la Serviciul de Ambulanță.Din fericire, medicii au putut să îi salveze viața, dar tânăra va rămâne cu sechele pe viață din cauza crizei de nebunie pe care a avut-o cea pe care o considera cea mai de încredere persoană.


    Victima nu o va ierta niciodată pe prietena ei pentru ce a făcut Foto:Arhivă personală
Victima nu o va ierta niciodată pe prietena ei pentru ce a făcut Foto:Arhivă personală

”Am avut încredere în ea pentru că era cea mai bună prietenă a mea. Dar după ce mi-a făcut, nu mai am încredere în nimeni, nici măcar în familia mea”, a povestit aceasta, rememorând, cu lacrimi în ochi, clipele de groază prin care a trecut. Avocata autoarei motivează că aceasta are probleme de natură psihce, suferind de personalitate borderline. "Suferă de un șoc post-traumatic. S-a descris ca fiind un monstru. Nu va mai bea alcool niciodată. Cei din închisoare cred că este prostuță pentru că acum refuză să folosească cuțitul pentru a-și tăia mâncarea, nu vrea să intre în contact cu acest obiect din nou", a mărisit avocata în fața instanței.  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net