La limita extremă! Cum au fost surprinși Pippa și soțul ei în luna de miere

pippa_middleton.jpg

pippa middleton
Pippa Middleton și James Matthews petrec în continuare luna de miere
Foto: Getty

Proaspăt căsătoriții Pippa Middleton (33 de ani) și James Matthews (41 de ani) petrec momente unice în luna de miere, dar nu ca oricare alt cuplu. Sora Ducesei de Cambridge este o mare admiratoare a sportului și chiar dacă este o perioadă dedicată iubirii dintre soți, nu înseamnă că trebuie să-și neglijeze stilul de viață sănătos.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în Sydney, capitala Australiei, unde s-au încumetat la o aventură urbană care le-ar da fiori altor cupluri. Potrivit Daily Mail, Pippa și James s-au cățărat pe Harbor Bridge, una dintre construcțiile simbol ale Australiei ce poate oferi turiștilor mai curajoși o priveliște spledidă de la o altitudine de 134 de metri.

pippa_2.jpg

pippa middleton
Pippa și James s-au urcat pe Harbor Bridge, una dintre construcțiile simbol ale Australiei
Foto: Splash News

Se pare așadar că vacanța lor de lux nu cuprinde doar relaxare și delectare cu specialități culinare în diverse destinații exotice, ci și experiențe memorabile care cu siguranță le va întări legătura de iubire.

Purtând echipamente speciale pentru cățărare, reflectorizante și fiind foarte concentrați la pașii pe care-i făceau, Pippa și James vor să-și depășească limitele și să profite de tinerețe pentru a încerca mereu lucruri noi și incitante.

pippa_3.jpg

pippa middleton
Cei doi soți au purtat echipamente speciale pentru a fi în siguranță pe pod
Foto: Splash News

Celebrul cuplu a sosit în capitala australiană chiar azi, 31 mai. Cei doi soți și-au început dimineața cu câteva ture de alergare prin pitoreasca Grădină Botanică. Au fost apoi văzuți luând un taxi pe apă care i-a condus până în Rose Bay, unde îi aștepta un avion privat. După o tură aeriană a orașului, Pippa și James au luat prânzul la un restaurant exclusivist, unde au petrecut timp de trei ore alături de câțiva prieteni.

pippa_4.jpg

pippa middleton
Pippa și James își petrec a doua parte a lunii de miere în Australia
Foto: Splash News

După ce au luat masa, s-au întors la Hotelul Park Hyatt, unde sunt cazați într-un apartament a cărui închiriere costă în jur de 19.000 de dolari pe noapte. Escapada în Australia reprezintă a doua parte a frumoasei luni de miere pe care au hotărât să o petreacă în străinătate. 

pippa_1.jpg

pippa middleton
În ziua în care au sosit la Sydney, Pippa și James au făcut un tur aerian al orașului
Foto: Splash News
Loading...
 
 

Citește și

  • pippa middleton

    După o nuntă ca-n povești, Pippa Middleton și proaspătul ei soț, bancherul James Matthews, au luat drumul străinătății pentru a profita de puțin timp în doi. Au cheltuit peste un milion de dolari pe ceremonia care a intrat în atenția întregii lumi, mai ales datorită invitaților prețioși pe care i-a adunat, pornind de la Prințul William și Ducesa de Cambridge și până la Meghan Markle, iubita actriță a Prințului Harry, sau Roger Federer.

  • pippa middleton

    Sâmbătă, 20 mai, sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, și-a unit destinul în fața altarului cu bancherul James Matthew. A fost cea mai fericită zi din viața lor, iar biserica unde a avut loc ceremonia a fost de o frumusețe magnifică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1