La beție, Kate Middleton se dezbrăca în fața băieților!

Ultima actualizare:
Kate Middleton, în timpul studenției
Kate Middleton, în timpul studenției

Kate Middleton (34 de ani) este un etalon de stil și rafinament pentru femeile din lumea întreagă. Iubită, dar totodată criticată de presă, ducesa de Cambridge are un trecut pe care, cel mai probabil, puțini îl știu. Când era studentă, soția prințului William (33 de ani) era cunoscută drept o tânără rebelă.

Mama a doi copii, ducesa de Cambridge este una dintre cele mai apreciate personalități din Marea Britanie. Cu un comportament ireproșabil, mulți au ajuns să o compare cu regretata Diana, Prințesa Inimilor și soacra ducesei.


    Kate Middleton, în timpul studențieiFoto: Guliver/Getty Images
Kate Middleton, în timpul studențieiFoto: Guliver/Getty Images

Cu toate acestea, în tinerețe, Kate Middleton era ca toate celelalte eleve de la Malborough College. Ducesa obișnuia să petreacă până în zori și să-și arate fundul băieților, atunci când era în stare de ebrietate. Mai mult, soția prințului William era poreclită Kate Middlefund. În 1998, pe când avea 16 ani, Kate era o rebelă în adevăratul sens al cuvântului.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, în decursul unui singur an, Kate și-a arătat fundul gol de cel puțin 90 de ori. Nu știm cine a ținut socoteala, dar cel mai probabil, băieții care i-au admirat posteriorul au amintiri de neuitat. 

Potrivit colegelor ei, trei ani mai târziu, în 2001, Middleton s-a decis să-l cucerească pe William, la colegiul St. Andrews, unde au studiat amândoi. Unii spun că ea s-a decis să urmeze cursurile acestei facultăți după ce a aflat că va învăța prințul William acolo. Presa britanică susține că ea avea o pasiune pentru el încă din liceu și că ar fi avut inclusiv postere cu el pe pereți.

Kate Middleton i-a atras atenția prințului la un eveniment unde au participat amândoi, acolo unde ducesa a defilat într-o rochie foarte sexy, prin care i se vedea lenjeria intimă. S-au căsătorit în 2011, iar nunta lor a fost cel mai mediatizat eveniment de la acea vreme.

Vezi aici cele mai sexy imagini cu Kate Middleton

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net