La 70 de ani, Prințul Charles a făcut senzație pe plaja din Barbados

Prinţul Charles şi Camilla Barbados

Prinţul Charles şi Camilla în costume de baie şi purtând în mâini prosoape dungate în Barbados
Prinţul Charles şi Camilla în costume de baie pe plajă în Barbados
Foto: Profimedia-

Prințul Charlesa făcut senzație pe plaja din Barbados într-un slip înflorat. Moştenitorul tronului britanic și soția lui, Camilla, au petrecut împreună cu Tom Jones și Lionel Richie în Caraibe până în zori de zi.

Prințul Charles, în vârstă de 70 de ani, a făcut senzație pe plaja din Barbados îmbrăcat numai într-un slip înflorat. Moştenitorul tronului britanic și soția lui, Camilla (71 de ani), au petrecut împreună cu Tom Jones (78 de ani) și Lionel Richie (69 de ani) în Caraibe până în zori de zi după ce Lionel Richie a fost numit ambasador princiar onorific. Prinţul Charles şi Camilla vor face un turneu de 12 zile în Caraibe şi vor vizita şi Cuba. Cu prilejul popasului în Insula Barbados, oaspeţii regali au profitat că în program era inclusă o zi liberă ca să meargă la plajă. Prinţul Charles a făcut şi o baie în mare. S-a jucat în valuri şi a înotat.

Prinţul Charles Barbados

Prinţul Charles s-a jucat în valuri şi a înotat
Foto: Profimedia

 

În timpul turneului lor din Caraibe, moştenitorul tronului britanic şi soţia sa, Camilla, vor mai vizita Insulele St Vincent şi Grenadine, St Kitts şi Nevis, Grenada şi Cayman. Cei doi înalţi oaspeţi păreau fericiţi şi relaxaţi în timp ce s-au plimbat pe nisipurile aurii, îmbrăcaţi în costume de baie şi purtând în mâini prosoape dungate identice. Prințul Charlesa făcut senzație pe plaja din Barbados în slipul său înflorat.

Loading...