La 15 ani, suferă de cancer. Fata cu voce de înger i-a cântat Papei

Ultima actualizare:

    Papa Francisc a făcut o vizită copiilor internați la o pediatrie din Mexicfoto: captură video
Papa Francisc a făcut o vizită copiilor internați la o pediatrie din Mexicfoto: captură video

Papa Francisc a sărbătorit și el iubirea pe 14 februarie și a vizitat copiii de la un spital pedriatic din Mexic. Acesta a vorbit cu mai mulți pacienți, cărora le-a administrat medicamente, pe care i-a sărutat pe obraz și de la care a primit și cadouri, precum o felicitare desenată de un copilaș imobilizat în scaunul cu rotile, dar și un moment cu adevărat special în care o copilă de 15 ani i-a cântat Ave Maria.

O adolescentă care suferă de cancer i-a uimit pe toți cei aflați în încăpere atunci când a început să cânte cu o voce de înger. Fetița de 15 de ani i-a adus până la lacrimi și l-a emoționat chiar și pe Papa Francisc cu talentul special, potrivit dailymail.co.uk.

Urmărește momentul emoționant

Fetița a fost identificată de către Agenția Catolică de Știri ca fiind Alexia Garduno, o pacientă de numai 15 ani care suferă de cancer osos. După ce a ascultat-o, Papa Francisc s-a aplecat și a sărutat-o pe fetiță pe obraz, cu căldură.

Ulterior, acesta a susținut o slujbă în fața a peste 300.000 de oameni, într-o suburbie rău famată din Ciudad de Mexic, Ecatepec. Suveranul pontif le-a vorbit credincioșilor despre o țară a oportunităților, fără emigrări sau crime.

Suburbia Ecatepec, cu o populație de 1.6 milioane de oameni, a devenit cunoscută pentru un număr ridicat de persoane dispărute, ale căror cadavre au fost găsite în canale sau locuri abandonate.  În Mexic, aproximativ 600 de femei au fost ucise în perioada ianuarie 2014 – septembrie 2015. Papa i-a încurajat pe ascultătorii lui să fie credincioși și să se împotrivească tentațiilor precum vanitatea, mândria și bogăția, 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net