L-a lovit trăsnetul, dar ce s-a întâmplat apoi îl face cel mai norocos om din lume! Șansele erau infime

Ultima actualizare:

    Fulgerul l-a lovit când era la vârsta adolescențeifoto: Hepta
Fulgerul l-a lovit când era la vârsta adolescențeifoto: Hepta

Peter McCathie a fost lovit de trăsnet când avea numai 14 ani, în timpul unei călătorii cu barca. Câțiva ani mai târziu, Peter a devenit cel mai norocos om din lume.

În ziua în care Peter McCathie a fost fulgerat, vremea nu anunța ceea ce avea să se întâmple. Bărbatul povestește că cerul era luminos în acele momente: „Era o zi foarte însorită, pe cer era un singur nor mare și alb. Trăsnetul a trecut prin copaci și apoi m-a izbit”, povestește Peter, citat de Mediafax.

Câțiva ani mai târziu, Peter McCathie a fost lovit de noroc. Acesta a câștigat marele premiu la Loto 6/49 în Canada, împreună cu Diana Miller, colega lui de serviciu. Luni, 20 iulie, cei doi au mers împreună să retragă premiul în valoare de 1.000.000 de dolari.

Potrivit Mediafax, postul CTV a aflat care sunt șansele ca o persoană care a fost lovită de fulger să câștige la loto. O profesoară de matematică de la Universitatea din Moncton, Canada, a relevat faptul că șansa pe care a avut-o bărbatul este una foarte rar întâlnită: „Presupunând că aceste evenimente s-au petrecut în mod independent (…) șansele sunt de aproximativ 1 la 2,6 trilioane”, a spus aceasta, citată de Mediafax. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net