L-a căutat pe cel care a violat-o acum 30 de ani. Deznodământul surpriză

viol.jpg

viol
O femeie din America a fost violată de un bărbat despre care a aflat că a murit la 16 ani de la momentul groaznic
Foto: Getty

Acum peste 30 de ani, Joanna Connors, o femeie din Ohio, SUA, a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa. Sub amenințarea cuțitului, aceasta a fost violată de un bărbat despre care a aflat ceva la care nu se aștepta.

Joanna avea 30 de ani când a fost violată chiar în teatrul unei universități, în anul 1984. La acel moment era acolo cu treabă, pentru că era jurnalistă și trebuia să facă mai multe interviuri cu studenții actori, dar a întârziat la întâlnirea stabilită și, când a ajuns acolo, a constat că toți plecaseră. Când a ieșit, ziarista a fost abordată de un bărbat care i-a spus că este luministul teatrului si că îi poate oferi un tur. Ajunși în culise, bărbatul, un afro-american cu ochelari, a scos un cuțit, i l-a pus la gât și a violat-o, relatează Daily Mail.

Bărbatul a fost arestat a doua zi și condamnat la o pedeapsă cu închisoarea între 30 și 75 de ani. Doar atât știa Joanna despre atacatorul său. De asemenea, a aflat că numele lui era David Francis. 

21 de ani de la întâmplarea care a marcat-o pe viață, Joanna s-a aflat din nou într-un campus universitar alături de fiica sa, moment care i-a readus în fața ochilor clipele dureroase. Acest lucru a determinat-o să înceapă o investigație pe cont propriu cu privire la atacatorul său. A aflat că acesta avea doar 12 ani atunci când și-a început "cariera" de infractor.

Cercetările jurnalistei cu privire la cel care a violat-o s-au terminat brusc atunci când a citit dintr-un raport al poliției că David Francis a murit în anul 2000, în închisoare.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • viol timisoara fantezie sex tanara

  Fantezia sexuală a unei tinere din Timișoara s-a transformat în viol, după ce ar fi fost forțată de iubitul ei să facă sex cu el și cu alți doi amici, pe un teren viran din oraș.

 • O femeie a povestit pe internet cum a fost violată într-un duş de un bărbat. Amber Amour, care locuieşte în New York, a scris mai multe mesaje pe un site de socializare după ce a fost abuzată într-un hostel din Africa de Sud. Totul a fost făcut în timp real, pe măsură ce evenimentele au avut loc, din dorinţa lui Amber de a încuraja alte victime ale violului să vorbească despre experienţele lor.

 • sclave sexuale viol isis fetita

  Doctorul Jan Ihan Kizilan este inițiatorul unui proiect ce își propune ajutorarea femeilor abuzate din comunitatea kurdă Yazidi. El vrea să le salveze victimele violate de către militanții ISIS și să le aducă în Germania. Mărturiile acestor femei sunt cutremurătoare. O tânără și-a dat foc, pentru a nu mai fi atrăgătoare pentru agresori.

 • fata trista

  Șase adolescenți sunt acuzați că au violat și terorizat o elevă de 14 ani, în grup, în catina școlii la care învață. Unul dintre aceștia ar fi fost, anterior, iubitul victimei, atacul venind drept răzbunare pentru că aceasta l-a părăsit. Băiatul ar fi violat-o de cel puțin patru ori, în decursul mai multor luni de zile.

 • donald trump acuzat viol

  Republicanul Donald Trump, care candidează la preșidenția SUA în acest an, este acuzat de viol. Controversatul politician ar fi agresat sexual o femeie și i-ar fi spus acesteia că vrea să o facă sclava lui sexuală. Este vorba despre un proces din anul 1997, în care victima, pe nume Jill Harth Houraney, a spus procurorilor că politicianul a hărțuit-o, dar în cele din urmă și-a retras plângerea.

 • suspecti viol

  O studentă de 18 ani din Timişoara a visat să facă sex în trei cu iubitul şi cu un al doilea bărbat. Duminica trecută (2 august), omul de care era îndrăgostită i-a răspuns pozitiv. Numai că el avea alte planuri.