L-au ucis de dragul like-urilor! Doi tineri s-au filmat aruncând un bărbat de pe un pod

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost ucis de doi tineriFoto: Facebook/ Vyacheslav Abroskin
Bărbatul a fost ucis de doi tineriFoto: Facebook/ Vyacheslav Abroskin

Un nou trend șocant lansat pe rețelele sociale a luat viața unui om, în Ucraina. Doi bărbați au aruncat un individ de pe un pod, pentru a face un videoclip „amuzant”. Criminalii nu îl cunoșteau pe bărbatul pe care l-au omorât.

În imaginile șocante surprinse de agresori se vede cum bărbatul de 48 de ani se ține cu disperare de bara podului, înainte de a fi aruncat în râul Dnipro, din Ucraina. Criminalii l-au aruncat în apă de la o înălțime de aproximativ 4 metri. Bărbatul nu a reușit să mai ajungă la mal. Polițiștii ucraineni au avertizat că acest trend de o cruzime neobișnuită a început pe rețelele de socializare. În goana după vizualizări, oamenii recurg la gesturi nesăbuite, care uneori se termină tragic. 

Bărbatul a fost bătut înainte de a fi aruncat în râu

„Poliția din Dnpiro a reținut doi nenorociți, unul născut în 1993, celălalt în 1996, care au aruncat un străin în apă, pentru a filma totul cu telefonul. Bărbatul a fost ucis”, a scris vicepreședintele Poliției din Ucraina, Vyacheslav Abroskin. Cei doi criminali le-au spus anchetatorilor că și-au dorit să facă un videoclip „amuzant”, pe care să-l posteze pe rețelele sociale. Filmulețul a fost făcut la un restaurant din Dnipro, care e este construit deasupra unui rău. Potrivit martorilor, bărbatul a fost bătut înainte de a fi aruncat în râu. 

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net