Kim Jong-un nu se lasă! Coreea de Nord e pregătită să atace oricând!

Ultima actualizare:

    Kim Jong-un este pregătit oricând de un atac nuclearFoto Getty
Kim Jong-un este pregătit oricând de un atac nuclearFoto Getty

Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, a declarat că arsenalul său nuclear trebuie să fie pregătit de atac în orice moment. Decizia sa vine după ce Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite au emis statului nord-coreean noi sancțiuni din cauza testelor nucleare efectuate în ultimul timp.

Kim Jong-un și-a anunțat poporul nord-coreean că trebuie să fie pregătiți de lansarea unui atac nuclear „în orice moment”, relatează Daily Mail. „Trebuie să fim mereu gata să ne lansăm focoasele nucleare în orice moment”, a declarat Kim Jong-un vineri, 4 martie.

Coreea de Nord primește tot mai multe sancțiuni economice

Decizia sa vine după ce Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a emis Coreei de Nord noi sancțiuni cu privire la cel de-al patrulea test nuclear ordonat de Kim Jong-un. ONU recomandă tuturor țărilor să verifice cu atenție toate încărcăturile de import care vin din Coreea de Nord. Printre restricțiile economice se numără interzicerea exportului de cărbune, fier și minereu de fier, precum și al altor minerale din Coreea de Nord. De asemenea, este interzice exportul către nord-coreeni al combustibilului necesar aviației.

Liderul nord-coreean înțelege complet greșit situația externă

Kim Jong-un crede că exercițiile militare pe care le face Coreea de Sud alături de Statele Unite sunt de fapt pregătiri pentru invazia Coreei de Nord. Din acest motiv, liderul nord-coreean consideră că trebuie să fie pregătit să lanseze oricând un atac nuclear.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net