Kate și William, cel mai „netradițional” cuplu regal ! Britanicii îi aseamănă cu Diana

spl1345199_001.jpg

kate middleton william printsa diana
Cel mai iubit cuplu regal este considerat „prea normal” pentru unii
Foto: Splashnews

Kate Middleton (34 de ani) și Prințul William (34 de ani) calcă pe urmele regretatei Prințesa Diana, în sensul că pot fi numiți oricum, dar nu „tradiționali”. De cele mai multe ori, ducii de Cambridge nu urmează protocolul regal și nu le pasă foarte mult cum sunt etichetați. Desigur, au o imagine pe care și-au construit-o de-a lungul anilor, dar nu sunt ca alți membri ai familiei regale.

Unii îi numesc „prea normali”, pentru că William și Kate se comportă ca un cuplu „de rând”. Alții i-au criticat că sunt plictisitori, dar ducii de Cambridge au înălcat de multe ori ceea ce presa britanică numește protocolul regal. La fel ca Prințesa Diana, William și Kate sunt foarte implicați în proiecte caritabile, iar ducesa de Cambridge conduce un proiect pentru integrarea în societate a copiilor cu probleme. 

Poate că niciodată până acum nu au mai existat persoane cu sânge albastru care să fie atât de „normale”. Precedentul a fost creat de Diana, iar această simplitate și normalitate a fost adoptată de copiii ei, Harry și William, potrivit revistei People.

Chiar dacă sunt urmăriți de presă oriunde se duc, ducii de Cambridge preferă să se pozeze cu localnicii, să îi asculte și să se implice în ajutorarea acestora. Se duc în vacanțe alături de copii, iar în vizitele oficiale fac drumeții și vizitează obiective turistice, ca orice alt cuplu aflat în vacanță. Presa britanică susține că William și Kate nu se potrivesc imagini regale, dar experții susțin că publicul îi îndregește tocmai datorită acestui lucru. Kate și William sunt mai apropiați de oamenii de rând, față de alți membri ai familiei regale britanice, iar acest lucru le aduce aminte nostalgicilor de Diana, Prințesa Inimilor.

 • kate middleton tinute 2015
  La botezul Prințesei Charlotte, Kate Middleton a purtat o ținută superbă de culoarea fildeșului, semnată de Alexander McQueen
  Foto: Getty
 • kate middleton tinute 2015
  Ducesa de Cambridge, îmbrăcată într-o rochie D&G din dantelă la festivalul anual de comemorare a victimelor celui de-Al Doilea Răzvoi Mondial
  Foto: Getty
 • kate middleton tinute 2015
  Chiar și pe perioada sarcinii Kate Middleton s-a îmbrăcat în rochițe, imprimeul cu buline fiind printre preferatele ei
  Foto: Splashnews
 • kate middleton tinute 2015
  Soția prințului William, la conferința de presă Place2Be Headteacher, pe 18 noiembrie
  Foto: Getty
 • kate middleton tinute 2015
  Ducesei îi plac și culorile îndrăznețe, roșu fiind printre preferatele ei
  Foto: Getty
 • kate middleton tinute 2015
  Aceasta este ținuta pe care a purtat-o Kate Middleton la biserică, în ziua de Crăciun
  Foto: Getty
 • kate middleton tinute 2015
  Ducesa nu se sfiește să-și expună picioarele în ținute elegante
  Foto: Splashnews
 • kate middleton tinute 2015
  Kate Middleton, într-o rochie dantelată Dolce & Gabbana, la conferința unde l-a cunoscut pe Jackie Chan și pe președintele Chinei
  Foto: Getty
 • kate middleton tinute 2015
  Ducesa de Cambridge a strălucit la banchetul organizat la Buckingham Palace, în cinstea președintelui chinez Xi Jinping
  Foto: Getty
 • Maximize

1/9

Și alegerile vestimentare ale lui Kate seamănă izbitor cu stilul soacrei sale. a. Surse apropiate de familia regală susțin că și personalitățile celor două membre ale familiei regale britanice se aseamănă foarte mult. La fel ca Diana, Kate zâmbește larg camerelor de fotografiat și este foarte sinceră în interviuri. „Prințesa Inimilor” a ignorat de multe ori protocolul regal și obișnuia să îmbrățișeze copiii bolnavi de SIDA, fără să îi pese ce crede presa.

De asemenea, la fel ca Diana, Ducesa de Cambridge pare determinată să le ofere copiilor ei, George (2 ani) și Charlotte (7 luni), o viață cât se poate de normală. 

Loading...
 
 

Citește și

 • kate middleton printesa diana

  Alegerile în materie de stil ale Ducesei de Cambridge sunt ca un ecou al ținutelor pe care le purta soacra ei, Prințesa Diana. Surse apropiate de Kate Middleton (33 de ani) susțin că și personalitățile celor două membre ale familiei regale britanice se aseamănă foarte mult. Soția prințului William (33 de ani) pare că îi aduce un tribut „Prințesei Inimilor”, prin ținutele pe care le poartă.

 • kate middleton

  Miercuri (1 iulie) ar fi fost ce-a de-a 54-a aniversare a Prințesei Diana, născută în anul 1961 și decedată la data de 31 august 1997, la numai 36 de ani. Cu ocazia zilei ei de naștere, Kate Middleton (33 de ani), actuala soție a fiului ei, i-a adus un tribut vestimentar.

 • kate middleton james bond

  Ducesa de Cambridge a fost prezentă la premiera mondială a noului film James Bond, "Spectre", luni seara (26 octombrie). Kate Middleton (33 de ani) a fost o prezenţă surprinzătoare pe covorul roşu de la Royal Alberts Hall, din Londra. Ducesa a venit la braţul soţului ei, prinţul William (33 de ani).

 • cele mai sexy imagini cu kate middleton

  O fotografie sexy explicită cu Kate Middleton e floare rară, având în vedere eticheta strictă a Casei Regale Britanice. Totuși, ba vântul, ba paparazzi au reușit să fisureze zidul sobrietății britanice și să ne ofere cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ar fi fost și păcat, pentru că ducesa se poate lăuda cu o siluetă impecabilă și cu un corp foarte frumos lucrat la sală.

 • În noaptea de 31 august 1997, lumea era cutremurată se vestea morții Prințesei Diana, cea supranumită "Prințesa inimilor". Apropiată de popor și mereu cu o vorbă bună pregătită pentru cei în nevoie, fosta soție a Prințului Charles și-a pus amprenta într-un mod definitoriu asupra istoriei.

 • nepoate printesa diana kitty amelia

  Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer (25 de ani) a luat societatea londoneză cu asalt, atunci când s-a mutat în Marea Britanie, în urmă cu aproximativ patru ani. Nici sora ei mai mică, Lady Amelia (23 de ani), nu se lasă mai prejos. E la fel de petrecăreață și la fel de blondă și sexy ca Lady Kitty. Fetele au crescut în Africa de Sud, după divorțul mamei lor. Victoria Lockwood (50 de ani), de Contele Charles Spencer (51 de ani), fratele Prințesei Diana.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1