Kate și-a reciclat ținuta de la botezul Prințului George! William, îmbrăcat ca un magician

kate_middleton_main.jpg

kate middleton printul william
Cuplul regal a fost în centrul atenției la o petrecere organizată de Regină
Foto: Getty

Kate Middleton (34 de ani) nu are fițe de prințesă! Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru stilul vestimentar impecabil și nu ezită să poarte aceleași haine la diferite evenimente ale familiei regale. Soția Prințului William (33 de ani) a participat la o petrecere organizată de Regina Elisabeta (90 de ani), în grădina Palatului Buckhingam din Londra.

Ducesa a purtat aceeași ținută ca la botezul fiului ei, Prințul George, în 2013. Este vorba de un sacou superb, semnat de Alexander McQueen, potrivi cotdianului britanic Mirror.

Kate și William, un exemplu de eleganță

kate_si_william.jpg

kate middleton printul william
Ducii de Cambridge au luat parte la petrecerea de la Buckingham Palace, marți (24 mai)
Foto: Getty

 

La petrecerea de la Buckingham, Kate Middleton a venit alături de Prințul William, care a optat pentru o ținută ce amintește de hainele purtate de magicieni. Nu doar Kate uimește cu stilul ei vestimentar, ci și soțul ei.

kate_botez.jpg

kate middleton tinuta
Kate Middleton a fost îmbrăcată la fel și în 2013, la botezul Prințului George
Foto: Getty

 

Ducele de Cambridge a venit îmbrăcat la patru ace, dar jobenul a fost vedeta acestui outfit. Cuplul regal a fost fotografiat făcând turul tradițional al superbei grădini de la Buckhingam, după ce s-au alăturat celorlalte VIP-uri care au luat masa în compania Reginei Marii Britanii.

 

kate_middleton_2.jpg

kate middleton petrecere
Kate Middleton a reclicat un outfit semnat de Alexander Mcqueen
Foto: Splashnews

 

Petrecerile din grădina de la Palatul Buckingham au devenit deja o tradiție respectată cu sfințenie de Regina. De această dată au participat un număr impresionant de oameni. 8.000 de invitați s-au delectat cu 27.000 de căni de ceai, 20.000 de sendvișuri și 20.000 de felii de tort. Familia regală a întreținut atmosfera, încercând să schimbe câteva vorbe cu fiecare invitat în parte.

kate5.jpg

kate middleton petrecere
8.000 de VIP-uri au venit la petrecerea Reginei Elisabeta
Foto: Splashnews
Loading...

Citește și

 • kate middleton expozitie flori chelsea

  Ducesa de Cambridge a uimit din nou! Răsfățata britanicilor, Kate Middleton (34 de ani) a fost lăudată pentru ținuta aleasă cu ocazia participării la expoziția de flori din Chelsea. A optat pentru o rochie superbă de culoare verde-crud, confecționată din lână venețiană. Kate a fost însoțită de soțul ei, Prințul William (33 de ani), de cumnatul ei, Prințul Harry (31 de ani), dar și de Regina Elisabeta a II-a (90 de ani).

 • kate middleton printul william

  În viața privată, chiar și personalitățile cu origini nobile se comportă ca orice alt om obișnuit, oricât de înalt le-ar fi statutul. V-ați întrebat însă vreodată cum îl alintă Kate Middleton pe Prințul William?

 • Scene demne de „Cascadorii râsului” în timpul vizitei din Bhutan a reprezentanţilor Casei Regale britanice!

 • kate middleton scandal tinute

  Kate Middleton (34 de ani) este din nou ținta unui atac marca Daily Mail. Cotidianul britanic a criticat-o dur pe Ducesa de Cambridge, pe motiv că transformă cele mai frumoase ținute, în cele mai urâte haine. Mamă a doi copii și mereu ocupată, Kate are o siluetă de invidiat, însă nu toți apreciază stilul ei vestimentar.

 • kate middleton

  Kate Middleton (34 de ani) este un etalon de stil și rafinament pentru femeile din lumea întreagă. Iubită, dar totodată criticată de presă, ducesa de Cambridge are un trecut pe care, cel mai probabil, puțini îl știu. Când era studentă, soția prințului William (33 de ani) era cunoscută drept o tânără rebelă.

 • kate middleton

  Kate Middleton încinge spiritele în turneul indian. O editorialistă de succes din India, Shobhaa Rajadhyaksha, critică dur alegerile vestimentare ale ducesei: ”lipsite de personalitate”, ”terne” și ”ciudate”. ”Slavă Cerului că nu a purtat un sari. Pentru asta ar fi avut nevoie de forme, iar ea nu are deloc”, a spus scriitoarea.