Kate Middleton, spectaculoasă la premiera mondială James Bond. A părut desprinsă din film!

kate2.jpg

O parte a familiei regale britanice, prezentă la premiera filmului „No Time To Die”
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Premiera mondială a filmului „No Time to Die”, al cincilea şi ultimul cu Daniel Craig în rolul James Bond, a avut loc marți, 28 septembrie, și a fost transmisă de la Londra în exclusivitate pe Facebook, potrivit Variety.

„No Time to Die” îi are în distribuţie pe Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas, Lea Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw şi Naomie Harris, iar alături de ei, prezenți la eveniment au fost și Prinţul William şi Kate Middleton, Ducii de Cambridge, precum şi Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, Camilla Parker-Bowles. La premieră au invitaţi şi lucrători sanitari şi membri ai armatei britanice.

Kate Middleton și Printul William, la premiera „No Time to Die”

Kate-middleton.jpg

Kate middleton si printul harry la premiera no time to die
4.000 de dolari costă rochia purtată de Kate Middleton
Foto: Getty Images

Pentru evenimentul susținut la Royal Albert Hall, Ducesa de Cambridge și-a canalizat eleganța într-o rochie iconică, cu capă, de culoare aurie, încrustată cu paiete, care a încorporat perfect și tematica filmului. Piesa vestimentară este semnată de Jenny Packham și valorează în jur de 4000 de dolari, potrivit hellomagazine.com. Soțul ei, Prințul William, s-a prezentat la rândul său asemenea unui Bond veritabil, în costum negru cu papion.

Alegerea elementelor metalice în ținuta lui Kate au reprezentat o curajoasă provocare pentru Ducesă, care de obicei tinde să poarte ținute clasice, simple. Aceasta a asortat rochia bijuterie cu o pereche de cercei circulari.

Premiera noului film James Bond

James-bond.jpg

No time to die, premiera mondiala
“No Time To Die” marchează ultimul rol de James Bond pentru Daniel Craig
Foto: Getty Images

Lansarea este una dintre cele mai aşteptate din industria britanică de film. Lungmetrajul trebuia să aibă premiera în aprilie 2020, însă, din cauza pandemiei, a fost amânată de mai multe ori.

Filmul va rula în cinematografele europene, inclusiv româneşti, începând din 30 septembrie. În Statele Unite, el va fi lansat pe 8 octombrie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5