Kate Middleton și prințul William, mângăierea Reginei Elisabeta a II-a

Ultima actualizare:

    Kate și prințul William și-au îndeplinit cu brio sarcinile regaleFoto: Getty Images
Kate și prințul William și-au îndeplinit cu brio sarcinile regaleFoto: Getty Images

Kate Middleton și prințul William sunt mângăierea Reginei Elisabeta a II-a în această perioadă de pandemie. Ei și-au îndeplinit cu brio sarcinile în timp ce suverana a trebuit să stea izolată la Castelul Windsor.

Kate Middleton (38 de ani) și prințul William (37 de ani) sunt mângăierea Reginei Elisabeta a II-a în această perioadă de pandemie. Ei s-au mobilizat mai mult ca niciodată în timpul crizei sanitare. Au avut cea mai bună ocazie pentru a se remarca și a-i arăta Reginei Elisabeta a II-a cât de entiziaști sunt în a o înlocui. Mereu surâzătoare, Kate își îndeplinește din plin rolul de soție a moștenitorului tromului britanic. Britanicii o iubesc deja foarte mult. Iar |Regina este foarte încântată de acest lucru. Kate Middleton, soţia prinţului William, va deveni prinţesă de Wales după moartea Regina Elisabeta a II-a, în ciuda blestemului care a lovit-o pe fosta prinţesă de Wales, Diana. Acest lucru se va întâmpla când prinţul Charles va urca pe tron, iar prinţul William va deveni moştenitor al tronului.

Prințul William și Kate Middleton, șoferi pentru cei trei copii! Au mers la dineul de Crăciun al Reginei Prințul William și Kate Middleton, șoferi pentru cei trei copii! Au mers la dineul de Crăciun al Reginei

hodul inedit în care prinţul William a cucerit-o pe Kate Middleton! Totul s-a întâmplat în facultate

Kate ar vrea să aibă 4 copii, precum Regina

Prințul William va moşteni averea tatălui său, prinţul Charles, de 1 miliard de lire sterline, şi titlul de duce de Cornwall. Însă experţii spun că Charles îi va transfera lui William şi titlul de prinţ de Wales. Titlul nu se oferă automat, este mai mult onorabil, dar are o mare semnificaţie pentru Kate. Dacă William devine prinţ de Wales, ea va prelua automat titlul de prinţesă de Wales. Acest titlu a fost purtat de prinţesa Diana, decedată în în 1997, la numai 36 de ani. Camilla (72 de ani), soţia prinţului Charles, nu a putut lua acest titlu, fiindcă i-a fost mai întâi amantă. Numai 22 de persoane au deţinut titlul în istorie. Ultimul este Charles, care a devenit prinţ de Wales la 10 ani. Kate ar vrea să aibă al patrulea copil, ca să egaleze numărul copiilor pe care i-a avut Regina Elisabeta a II-a. Însă prinţul William continuă să-i interzică a mai rămâne însărcinată. Cel puţin aşa susţine o sursă din anturajul lor citată de publicaţia germană. Revista „In Touch” adaugă de asemenea că prinţul William nu vrea să-şi mărească familia. Kate se teme că soţul ar putea-o înşela şi ar fi apelat la sora ei, Pippa, să o ajute pentru a îndepărta orice femeie care ar încerca să se apropie de acesta. Kate Middleton și prințul William sunt mângăierea Reginei Elisabeta a II-a în perioada de pandemie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net