Kate Middleton și prințul William l-au iertat pe Harry, dar nu și pe Meghan Markle. Imaginea care spune totul

kate-william-harry.png

kate middleton printul william si printul harry
Kate Middleton, prințul William și prințul Harry, într-o imagine din vremurile în care cei trei se înțelegeau perfect
foto: Instagram

Prințul Harry împlinete 36 de ani marți, 15 septembrie, iar membrii familiei regale s-au grăbit să-i transmită cele mai călduroase urări pe rețelele sociale. Kate Middleton și prințul William, prințul Charles și regina Elisabeta, cu toții au ales imagini cu Harry râzând din toată inima și au avut grijă ca Meghan Markle să nu apară în niciuna dintre ele. Să fie acesta un mesaj că familia regală l-a iertat pe prințul rebel, dar nu poate face același lucru cu soția acestuia?

La o lună după apariția controversatei biografii a ducelui și ducesei de Sussex, în care se vorbește mult despre relațiile încordate dintre William și Harry, familia regală profită de ziua de naștere a prințului pentru a transmite un mesaj nostalgic.

Kate Middleton și prințul William au ales pentru mesajul lor de pe Instagram o imagine de la un eveniment la care ducii de Cambridge au participat împreună cu prințul Harry, în 2017. ”Astăzi îi urăm la mulți ani fericiți prințului Harry”, au scris Kate și William în dreptul fotografiei în care Harry îi depășește pe cei doi, râzând, în ultimele secunde ale unei curse caritabile.   

 

Fanii familiei regale au punctat imediat alegerea acestei imagini, din care lipsește Meghan Markle, calificând această decizie drept ”suspectă”.

Ducii de Cambridge nu au fost singurii care au evitat să facă vreo referire la Meghan în mesajul lor pentru prințul Harry.

Tatăl lui Harry, prințul Charles, a ales două fotografii în care fiul său apare, de asemenea, râzând cu poftă, semn că tuturor le este dor de această imagine a prințului – fără griji, luminos, care răspândea voie bună în jurul său, în totală contradicție cu aerul mereu preocupat și nemulțumit afișat de Harry în ultimul an.

 

La fel, regina Elisabeta, bunica prințului, a distribuit o imagine cu Harry zâmbindu-i cu toată fața, în timpul unei recepții organizate la Palatul Buckingham, în 2017. Imaginea a trezit nostalgia fanilor casei regale, care au comentat că le este ”dor de acele vremuri fericite”.

 

 

Prințul Harry își petrece ziua în America, împreună cu Meghan Markle și cu fiul lor

Chiar dacă nu au anunțat nimic oficial, e de presupus că Harry își va petrece ziua de naștere departe de ochii lumii, împreună cu Meghan Markle și cu fiul lor, Archie, în Santa Barbara, unde au cumpărat recent o casă în valoare de 14 milioane de dolari.

Citește și:

Cum vor să scape Meghan Markle și prințul Harry de Kate și William!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1